writing-img

kakšne kašice

clock-img

05.12.2007, 14:31

clock-img

LIDIJAJ

pencil-img

3

Mene pa zanima kaj dajete za kosilo 6 mesečnikom. Iz česa je sestavljeno kosilo? Katere kombinacije zelenjave dajete?

clock-img

05.12.2007, 16:10

clock-img

neja24062007

pencil-img

557

Naša princeska je stara 5,5 meseca in je probala od zelenjave že: cvetačo, brokoli, bučke, krompir, korenje, kolerabo, pa tudi por (ampak malo in samo beli del pora).

Kombinacij je zelo veliko. K zelenjavnim kašicam lahko dodaš riž, malo gresa, mogoče malo žličko kisle smetane (če jo že jesta)....

Naša je danes jedla čorbico iz: cvetačke, brokolija, korenja in malo krompirčka. Skuhala sem jo za nas za kosilo in jo je pač še ona probala; in ker jo je hotela sem ji jo zmiksala in je pojedla okoli 100 ml kašice, prej pa seveda mleko.

Kaj sta pa že jedla od zelenjave? Kombiniraš tisto zelenjavo, ki sta jo že probala in veš, da ni alergičen nanjo.

LP

clock-img

05.12.2007, 16:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.12.2007, 21:34

clock-img

zelva

pencil-img

93

Jaz sem mu danes naredila (star skoraj 7m) juhico s cvetačo, brokolijem, korenčkom in blitvo, včeraj bučko s krompirjem in cvetačo, jutri planiram polento s koščkom sira.

clock-img

10.12.2007, 21:47

clock-img

soncnica07

pencil-img

87

Živka, kakšen riž pa daješ?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem