writing-img

kakšne nogavice

clock-img

01.09.2007, 22:15

clock-img

čaki

pencil-img

1009

..nosite pri balerinkah, če se vidijo iz hlač? najlonke ali bombažne? pa barve? moji čevlji so črni-kake nogavice naj obujem v mrazu??

clock-img

01.09.2007, 22:28

clock-img

suzanamai

pencil-img

1215

Jaz nosim najlon dokolenke, dobiš tudi full hude debelejše variante z raznimi vzorčki in motivi za pozimi.

clock-img

02.09.2007, 00:17

clock-img

Anonimen

Tudi navadne bombazne, samo da ponavadi tanjse. Drugace pa najlonkse nogavicke ali dokolenke. Ce imam navadne bombazne, me vsaj nic ne zuli user posted image  

Ja nogavice kombiniraj z obleko, ne s cevlji! Ce imas roza majcko, roza nogavice, ce imas oranzno, oranzne nogavice itd. Vsaj jaz tako delam (oz. iste barve, kot hlace) user posted image  

LP

clock-img

02.09.2007, 08:33

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Najlonske nogavice oz. dokolenke z vzorčki. za pozimi pa imam tiste debelejše najlonke, ki si skoraj takšne kot nogavice-zokni.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

02.09.2007, 09:56

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Isto dokolenke (najlonske). Všeč so mi tud take bolj mrežaste. V Fabianiju pa Calzedonii majo ful lušne. user posted image

clock-img

02.09.2007, 09:58

clock-img

Anonimen

Jza sem tudi nazadnje imela mrežaste in to tako grobo mrežo, da me je prav bolelo.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem