writing-img

kakšne obroke in koliko obrokov

clock-img

29.06.2006, 22:38

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

imajo  malčki v jaslicah? Mislim tako približno, če mi lahko obrazložite. Naša je privat in ima ob 8h zajtrk (recimo puding), nato kaj malo sadja prigrizne, ob 11h jogurt, nato spanje, potem še kosilo in ura je 15, ko jo pick up. Prej je pri meni imela zajtrk (mlečni) ob 8h, malico (sadje) ob 11h in kosilo popoldne. Torej en obrok manj.
Koliko je pa v jaslicah - da dobim občutek...

clock-img

30.06.2006, 06:20

clock-img

srki

pencil-img

9222

Pri nas dobijo tri obroke: Ob 8 zajtrk, ki je kar obilen (kruh, kaj za na kruh namazat, mlečni zdrob, hot-dog,....) meni osebno se zdi, da puding za zajtrk ravno ni primeren, okrog 11.30 imajo kosilo (juha vsak dan-seveda ne samo goveja, krompir, meso, solato, razne enolončnice), popoldansko malico pa imajo tam okrog 2, ponavadi dobijo kakšen jogurt in kruh, mlečno rezino.

Vmes pa imajo tudi kaj za prigriznit, npr. kakšno suho sadje.

clock-img

30.06.2006, 07:45

clock-img

tt79

pencil-img

541

Se strinjam s srki.Tudi pri nas v vrtcu imamo podoben razpored in tudi jedilnik. Puding se tudi meni zdi popolnoma neprimeren za zajtrk, ki naj bi bil najvažnejši obrok, za kosilo pa je tudi malo pozno po spanju, glede na to, da do takrat tvoj otrok ne poje nič posebnega. Tudi pri nas je za kosilo obvezna juha, če ni kosilo enolončnica...

clock-img

30.06.2006, 09:09

clock-img

Jana4

pencil-img

135

Tudi pri nas ob 8 obilen zajtrk, potem okoli 10 sveže sadje in čaj, lahko samo kruh in čaj, ob 11:30 kosilo po kosilu spanje, po spanju pa spet čaj in kruh, tako čez zimo zdaj pa imajo sveže sadje za malico popoldansko in ga pojejo po spanju, če pa je za pop. malico jogurt ali kakšne skutke pa odnesemo domov in doma pojemo.

You're Unique, Just Like Everyone Else....

clock-img

30.06.2006, 18:11

clock-img

eya

pencil-img

4615

Na internetni strani Vrtca Domžale imajo podrobno opisan jedilnik za malčke, s kalorijami vred user posted image , pa si poglej.

clock-img

01.07.2006, 21:39

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Kranjski vrtci imajo tudi jedilnike na internetu objavljene.

clock-img

01.07.2006, 23:33

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

Hvala, sem pošpegala v "vaše" jedilnike na internetu.

clock-img

02.07.2006, 19:29

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Puding za zajtrk se mi ne zdi rabo najboljša prehrana za otroka.
Pri nas imajo kakšen kruh, gris, namaz, sir, čaj, mleko,... sledi dopoldanska sadna malica. Nato kosilo in popoldanska malica.
jedilnik je zelo pester in prirejen za otroške potrebe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem