cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kakšne rokavičke za triletnika?

clock-img

25.09.2010, 15:23

clock-img

tinula

pencil-img

61

Jahh, kupujem kar že zimsko opremo, in me zanima, ali za triletnika (za v sneg, nepremočljive rokavice) že pridejo v poštev petprstne rokavice, ali se bolj obnesejo palčniki? Lani smo se s temi rokavicami dosti hecali, itak da ne more nič prijeti, petprstnih nisem znala dati gor..Kaj imate za na sneg vi, kako se obnese?

clock-img

25.09.2010, 15:27

clock-img

hokejistka

pencil-img

905

Mi imamo oboje user posted image . Čeprav mislim, da bodo letos še vedno bolj aktualne na dva prsta. Bo pa tri leta stara pozimi.

clock-img

25.09.2010, 15:49

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

naš je star dve leti in pol pa že lani ni hotel več imet na dva prstka ker ga je motilo ker ni mogel nič prijet in smo lepo oblačili tiste na pet prstkov se kr hitro navadijo lepo držat prstke in pri nas sploh ni bilo problema oblečt takih rokavičk.

clock-img

25.09.2010, 20:10

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

Če nočeš, da ga bo zeblo, potem palčnike.

clock-img

25.09.2010, 20:32

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Kar vseh pet prstov.

clock-img

25.09.2010, 22:08

clock-img

livia

pencil-img

2395

Volnene imamo pet prstne. Smučarske pa palčnike, ker jih imam tudi sama in me od takrat nič ne zebe. Je pa lani s palčniki čist normalno sama smučala, se držala na vlečnici in ni nič jamrala, da ne more česa prijet. Edino ko smo pili čaj na snegu, je res dala rokavice dol. Smo pa sedaj stari 4,5.

clock-img

26.09.2010, 20:29

clock-img

Ileus

pencil-img

30

A mi lahko svetujete, kje v Lj bi se dalo kupit nepremočljive rokavičke za 3-letnico? Lani smo zamudili z nakupom in jih, ko smo jih rabili, ni bilo nikjer več - letos bi pa rada vnaprej pravočasno kupila pa sem že malo gledala in jih še nisem uspela odkriti.

clock-img

27.09.2010, 06:56

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

Hervis, Sport 2000, Intersport.....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem