writing-img

kakšne so cene....

clock-img

07.02.2007, 09:48

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

varušk po domovih,...od kje do kje se gibljejo? recimo na uro?

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

clock-img

07.02.2007, 09:50

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Jaz se pravkar pogovarjam za varstvo.
Gospa na svojem domu 60.000 SIT za 8 ur/dan.

clock-img

07.02.2007, 09:54

clock-img

Anonimen

Odvisno od tega,ali bo samo varuška ali bo še kaj drugega delala.
Tudi to ,ali bo na svojem domu ali na vašem, in ali boste vi dajali hrano ali ona.
Ko sem sama pazila otroke sem jih na njihovem domu.Zraven sem jim še pospravila,zlikala in včasih skuhala.

clock-img

07.02.2007, 10:28

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

recimo da merkaš otroka, starega od 0-2 let...ga previjaš futraš, in to delaš na njihovem domu.

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

clock-img

07.02.2007, 10:30

clock-img

Anonimen

Meni so plačali 700 na uro,pred dvema letoma.

clock-img

07.02.2007, 11:01

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Jaz moji varuški dajem 4 EUR / uro.
Čuva pa 2 otroka.

Začela je pa pri meni z 800 / uro, pa sem bila zadovoljna in sem sama dvignila .

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

07.02.2007, 11:02

clock-img

bini

pencil-img

1623

120€ za cel mesec - vključena hrana, varstvo.. cca 8 ur na dan, na njenem domu... super varuška, ki je ne zamenjam in mi bo kar hudo, ko bo šla mala v vrtec... ampak bo pa malček k njej prišel user posted image

Svet je lep!!

clock-img

07.02.2007, 11:09

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

200€/mesec za 6ur/dan, vključuje 2x malico in 1x kosilo user posted image  

na njenem domu, čuva pa našo 14 mesečnico in svojo 12 mesečnico user posted image

clock-img

07.02.2007, 12:06

clock-img

zojabor

pencil-img

6

Trenutno iščem varstvo. Cene so res različne v Ljubljani.

Če gre za  redno varstvo otroka na domu po 9 ur dnevno se giblje cena v Ljubljani od 350-400€, se pravi ceno, ki imajo v Ljubljani postavljene mnoge t.i. privat jasli. Govorim seveda o stalnem varstvu, urna postavka občasnega varstva je mnogo višja.

Upokojenke so dosti cenejše in ti malčka merkajo na domu upokojenke že za 170€, cena vključuje hrano, ponavadi varujejo po 2-3 malčke.

clock-img

07.02.2007, 13:26

clock-img

sazi

pencil-img

5175

120€ za cel mesec - vključena hrana, varstvo.. cca 8 ur na dan, na njenem domu... super varuška, ki je ne zamenjam in mi bo kar hudo, ko bo šla mala v vrtec... ampak bo pa malček k njej prišel

IZVIRNO SPOROČILO: bini

120€ za cel mesec - vključena hrana, varstvo.. cca 8 ur na dan, na njenem domu... super varuška, ki je ne zamenjam in mi bo kar hudo, ko bo šla mala v vrtec... ampak bo pa malček k njej prišel user posted image

Od kod pa si, da si našla tako "poceni" varuško? Naša bo čuvala 3 otročke (občasno 4, redko 2), pa računa 250 EUR/ mesec.
Za urne postavke pa ne vem. Jaz sem pred nekaj leti (v študentskih časih) dobila 1000 sit/uro, ampak sem čuvala 2 ali pa 3 njihove otroke. Pri Sezamu je trenutna cena za varstvo 3-4 EUR/uro - odvisno od trajanja in rednosti varstva.

clock-img

07.02.2007, 13:45

clock-img

Anonimen

Na našem domu, po potrebi pripravi hrano, če je slučajno jaz ne bi utegnila, 4€ na uro. Jo pa potrebujemo samo za občasno varstvo.

clock-img

07.02.2007, 15:11

clock-img

bini

pencil-img

1623

IZVIRNO SPOROČILO: sazi

120€ za cel mesec - vključena hrana, varstvo.. cca 8 ur na dan, na njenem domu... super varuška, ki je ne zamenjam in mi bo kar hudo, ko bo šla mala v vrtec... ampak bo pa malček k njej prišel

IZVIRNO SPOROČILO: bini

Od kod pa si, da si našla tako "poceni" varuško? Naša bo čuvala 3 otročke (občasno 4, redko 2), pa računa 250 EUR/ mesec.
Za urne postavke pa ne vem. Jaz sem pred nekaj leti (v študentskih časih) dobila 1000 sit/uro, ampak sem čuvala 2 ali pa 3 njihove otroke. Pri Sezamu je trenutna cena za varstvo 3-4 EUR/uro - odvisno od trajanja in rednosti varstva.

ja, na dolenjskem koncu se še najdejo fejst ljudje, ki niso oderuški, ker ljubljanske cene so oderuške, če mene vprašaš in niti približno realne, še posebej, ker gre v glavnem za denar 'na roke'  - da jih ni sram računat 300 in več evrov user posted image  na otroka... groza... čeprav če človek nima izbire, potem tako pač je... je pa res, da se tud v našem koncu najdejo varuške, ki se skušajo zgledovati po ljubljanskih cenah, ampak naša pravi, da tega ne razume in da ne razume kako si lahko človek take stroške naredi na enega otroka user posted image

Svet je lep!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem