writing-img

kakšne torbice so v modi?

clock-img

21.04.2009, 17:12

clock-img

muška

pencil-img

3223

velike, majhne? kakšne?

clock-img

21.04.2009, 17:40

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

koliko jaz vem, še vedno velike, take XXL.

clock-img

21.04.2009, 21:45

clock-img

Jelcy

pencil-img

436

Jaz kupim vedno take, ki so meni vsec...ce so moderne al pa ne...teh XXL pa ne kupujem, ker ne vem kaj zbasat notuser posted image , pa se vlacit jo moram naokoli. Meni osebno so najlepse GUESS torbice, so vedno modne, vseh velikosti in oblik, kvalitetne in niso pretirano drageuser posted image

clock-img

22.04.2009, 08:32

clock-img

muška

pencil-img

3223

a da niso drage? Kje pa jo dobiš in za koliko? na netu sem jih gledala za 100 €, meni je to veliko

clock-img

22.04.2009, 10:36

clock-img

Jelcy

pencil-img

436

Meni ni drago. Sicer sem jih kupim na popustih za 50€ velika, 75€ ogromna. 

clock-img

22.04.2009, 10:45

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Meni je ne glede na modo edina uporabna torba taka za čez ramo (tako da jo daš čez glavo gor - kot poštar).

Kako sploh lahko nosite torbe samo na eni rami? A vam nič dol ne leze? Ali pa samo v roki? Kaj pa, ko je treba otroku ves čas nekj ... ne vem kaj? Ma jaz sem čisto živčna, če mi torba leze dol.

clock-img

22.04.2009, 11:57

clock-img

Jelcy

pencil-img

436

Ja sem jaz imam tudi take postarske, sicer pa ko grem z otrokom ven, ne nosim torbice, ker gremo z vozickom in je vse potrebno v njegovi torbi.

clock-img

22.04.2009, 16:37

clock-img

Pika Zoja

pencil-img

765

Načeloma ne kupujem dragih torbic, se vedno najde nekaj srednjega cenovnega razreda, da mi je všečno. Kupujem pa v večini velike torbice, barvite, rožaste, črne ... edinole bele nimam, ker tiste pa res nimam kam dat... mislim v kombinacijo. Pa cekarčki bodo letos tudi INuser posted image

clock-img

22.04.2009, 16:41

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja

... edinole bele nimam, ker tiste pa res nimam kam dat... mislim v kombinacijo.

u jaz pa bele torbice obožujem. se podajo krasno h kavbojkam, tak bolj sport look, lahko pa tudi bolj elegantnim kombinacijam. samo velika mora bit.

clock-img

29.04.2009, 12:32

clock-img

mika

pencil-img

6485

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Meni je ne glede na modo edina uporabna torba taka za čez ramo (tako da jo daš čez glavo gor - kot poštar).

Kako sploh lahko nosite torbe samo na eni rami? A vam nič dol ne leze? Ali pa samo v roki? Kaj pa, ko je treba otroku ves čas nekj ... ne vem kaj? Ma jaz sem čisto živčna, če mi torba leze dol.

Splišni, a prilepiš prosim sliko takšne torbice.

Za v službo imam ta veliki želodec in mi tudi gre na živce. Privat pa imam torbico za v roko, z mičkenim ročajem ali brez.

clock-img

08.05.2009, 22:03

clock-img

marelina

pencil-img

57

Meni so take čez ramo poštarske najboljše. Sem jo pa zadnjo dobila v New Yorkerju za 15E. Je pisana rožasta povsod paše. Mi je fajn pa še a4 format not dobim!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem