writing-img

kakšne ugodnosti in pravice imam kot samohranilka

clock-img

27.02.2009, 12:08

clock-img

veveričica

pencil-img

343

imam kolegico ki jo je  fant zapustil z sinom in me zanima kakšne finančne ugodnosti in pravice ima  kot samohranilka.prosim pomagajte saj je v finančnih težavah

clock-img

27.02.2009, 12:58

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

če je brezposelna ji pripada socialna pomoč drugače ne pa naj si čimprej preživnino porihta da bo lahko dala prošnjo za višje otroške dodatke,kaj več pomoči pa ni,žal.

clock-img

27.02.2009, 13:00

clock-img

Anonimen

Preživnino mora zrihtat. Socialno dobi če ni zaposlena. Otroške doklade. Pa šiht si lahko najde.

clock-img

27.02.2009, 13:04

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Službo naj si poišče, socialna podpora, če ji bo pripadla, otroški dokladi. To je to.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

27.02.2009, 13:53

clock-img

benika

pencil-img

7793

Pravic zaradi samohranilstva nima prav nič več kot ostali. Najprej kar mora storiti je, da si na sodišču zrihta preživnino, ker v nasprotnem primeru bo še vedno v papirje vpisovala partnerjeve dohodke. Če nima službe, ji pripada mogoče socialna pomoč.

clock-img

27.02.2009, 18:36

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Pa otroški dodatki. Ampak to dobiš tudi če nisi samohranilka. Mogoče jih eje do zdaj mož uveljavljal, lahko jih seveda ona. Pa olajšavo pri dohodnini lahko uveljavlja do polovice, če mož plačuje preživnino. Če mož ne plačuje preživnine, kar mora dokazat, potem lahko uveljavlja celotno olajšavo za otroke.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem