writing-img

kakšno budno?

clock-img

25.10.2009, 08:16

clock-img

bina30

pencil-img

526

Rada bi si kupila bundo, tako, ki bi jo lahko nosila tut bolj "za lepo", pa me zanima, kam iti pogledat itd... Mogoče za koga butasto vprašanje, samo imam 2 malčka in ne pridem v trgovine, da bi si lahko že kaj ogledala.

Torej, kaj te si oz. kaj si nameravate kupiti za zimo? Bundo ali plašč? Kakšne barve in kakšen model?

clock-img

25.10.2009, 08:24

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Ja, jaz pa nisem ljubiteljica hoje po trgovinah, sploh ko se mi otroci motajo pred nogami in zraven izbirajo še zase, preprosto izgubim živce. Zato sem naročila kar pri Quelle kratek plašč, lahko si ga ogledaš, če vtipkaš naročniško št. 1507404, stane pribl. 50 eur. Upam, da kmalu pride. user posted image Drži pesti, da bo to touser posted image .

clock-img

25.10.2009, 09:15

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

Jaz sem jo kupila v Zari.Je kot puhovka,črne malo svetleče barve z pasom in primerna za k petam ali nizkim čevljem.

clock-img

25.10.2009, 19:56

clock-img

darja72

pencil-img

614

V Orsayu so imeli luštne plaščke, kot ene marsovčke. Res so luštni za na hlače ali krilo. Jaz imam črnega. Pa še vzdrževanje je čisto simpl.

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

clock-img

25.10.2009, 22:20

clock-img

bina30

pencil-img

526

Darja72, kaj to pomeni "marsovčke"? Si res ne znam predstavljati?!user posted image

clock-img

25.10.2009, 23:56

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

kapuca in dvojno zapenjanje so bili včasih marsovčki

clock-img

26.10.2009, 20:21

clock-img

darja72

pencil-img

614

Ja, to je marsovček. Pa teli so taki ful mehki, podloženi in lepo telirani. Imeli so jih še v rjavi barvi in do št. 40. No, meni je uspelo danes še škornje za k marsovčku kupit. user posted image

< Sporočilo je popravil darja72 -- 26.10.2009 20:25:13 >

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

clock-img

28.10.2009, 08:09

clock-img

witch

pencil-img

3540

Jaz pa bunde več ne znam nositi (razen doma in na smučišču user posted image ). Drugač pa prisegam na plaščke. Imam enega kratkega v rdeči barvi, in enega daljšega (čez rit) v črni barvi. Nista pa kupljena letos.
Sem videla zadnjič v Mani imajo ful lepe plaščke, bele, črne, karo vzorec za ene 50e.
Pa v reklami za Vogel sem jih videla, isto za ene 50e.

clock-img

28.10.2009, 14:50

clock-img

bina30

pencil-img

526

Samo plaščki niso najbolj topli, kajne? Sej jaz tut mam neki plašček pa še enga dolgega, samo jih ful nerada nosim, ker me vedno zebe.

clock-img

28.10.2009, 18:23

clock-img

Anonimen

Zadnjo sem kupila v Championu in prav fajn pride tudi na kaksne lepse hlace in visoke pete. Njihove letosnje kolekcije pa ne poznam...

clock-img

28.10.2009, 18:50

clock-img

Spiria

pencil-img

197

Jaz imam eno debelejšo podloženo jakno (ni v smislu plašča, ampak jakne), telirano in s pasom na zaponko v pasu, ta je super za zdaj;
za zimo pa imam prešito bundo / plašč, ki sega do sredine stegen.
Pol imam pa še navaden plašček iste dolžine, ki ga skorajda ne nosim, mi ni praktičen za v avto.
A ve vozite oblečene, npr. če imate zjutraj do službe cca. pol ure?

clock-img

28.10.2009, 19:45

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

Jst sem si v ZARI kupila tole:

user posted image

In mi je svetovna, komaj čakam zimo!!Res mi je huda. Sploh zato, ker jo lahko fajn kombiniram za v službo, namesto plašča, ki jih ne maram preveč.

< Sporočilo je popravil Pupsika -- 28.10.2009 19:47:02 >

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

clock-img

29.10.2009, 09:49

clock-img

bina30

pencil-img

526

Pupsika, super izgleda! Joj, hvala za sliko, zdaj vem kaj bom iskala po trgovinah! Mi še zaupaš ceno? So imeli še kakšne druge barve?

clock-img

29.10.2009, 19:24

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

IZVIRNO SPOROČILO: bina28

Pupsika, super izgleda! Joj, hvala za sliko, zdaj vem kaj bom iskala po trgovinah! Mi še zaupaš ceno? So imeli še kakšne druge barve?

Bila je 120 evrov.
Mislm, da je bila samo v tej barvi...
user posted image

clock-img

31.10.2009, 19:06

clock-img

bina30

pencil-img

526

Juhuhu, imam enako kot Pupsika. Res je super. Stala pa je 129 eur. Mimogrede, Zara ima res zelo veliko izbiro, ogromno bund, plaščkov, jaknic...

clock-img

01.11.2009, 08:34

clock-img

punci

pencil-img

146

IZVIRNO SPOROČILO: Spiria

Pol imam pa še navaden plašček iste dolžine, ki ga skorajda ne nosim, mi ni praktičen za v avto.
A ve vozite oblečene, npr. če imate zjutraj do službe cca. pol ure?

jaz v bundi vozim (imam več kot pol ure do službe) v plašču pa ne, ker je bil predragi in me je strah da bi se mi na riti tako zaležano nardilo, pa še ni mi tko udobn je teliran in bolj elagantne sorte. In ga ravno zato ne maram nosit kaj preveč za v službo, ker si ga preden grem v avto slečem in pol v puloverju se vsedem v mrzu avto zjutraj ob 5 ur ko je kakih -2 stoinje zunaj brruser posted image

clock-img

01.11.2009, 09:32

clock-img

Anonimen

Jaz vozim v kapi in se mi zdi, da v rokavicah, kadar je mraz. V plascu in bundi ne morem, ker nisem komot. Pa en brezrokavnik imam v avtu, za ta hujsi mraz.

clock-img

06.11.2009, 22:16

clock-img

pika74

pencil-img

6782

IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Jst sem si v ZARI kupila tole:

user posted image

In mi je svetovna, komaj čakam zimo!!Res mi je huda. Sploh zato, ker jo lahko fajn kombiniram za v službo, namesto plašča, ki jih ne maram preveč.

Men se tud ful dopade!!!

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

06.11.2009, 22:19

clock-img

rija

pencil-img

15589

Bila je 120 evrov.
user posted image

120 euruser posted image

sori, sicer je ne vidim v živo, ampak to se mi zdi za tako jakno pa ful dostiuser posted image

...vox populi...

clock-img

07.11.2009, 06:25

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

IZVIRNO SPOROČILO: rija

Bila je 120 evrov.
user posted image

120 euruser posted image

sori, sicer je ne vidim v živo, ampak to se mi zdi za tako jakno pa ful dostiuser posted image

Nč hudga, če se teb tko zdiuser posted image .
Pa ni jakna ampak bundauser posted image ....pa 129 evračev je bla, ampak jst ko sem jo videla, sem se zaljubila.
Splho zato, ker jo lahko imam na črne hlače in pete, ker je predvsem elegantna.
Ma men je svetskauser posted image

clock-img

08.11.2009, 10:14

clock-img

Spiria

pencil-img

197

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II
Pa en brezrokavnik imam v avtu, za ta hujsi mraz.

Hihi user posted image
ampak ni slaba ideja....

clock-img

08.11.2009, 10:27

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

V H&M imajo kar luštne malo daljše jakne/bunde za 60€.
Sem že mislila mal od blizu pogledat, pa sem se spomnila, da imam doma še en kup vsega za ponosit user posted image .

ROŽICA

clock-img

12.11.2009, 20:31

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

Te jakne za 129€(kot je na sliki) imajo v Zari tudi za 70€,jo imam, tako da je cena preverjena.

clock-img

20.11.2009, 12:42

clock-img

Lari

pencil-img

225

A imajo bele take? Če nimajo, kje imajo na tak način bele bunde?

Hvala.

Lara in Jan, moja sončka.

clock-img

21.11.2009, 19:40

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

Imajo jih v Zari,sem jih ravno danes videla.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem