writing-img

kakšno grizalo

clock-img

31.05.2006, 16:41

clock-img

alenkica

pencil-img

1114

Naš malček je star 4 mesece in vse kar dobi da v usta. Zadnjič so skoraj ključi pristali v ustih. Ful uživa, ko ropotam z njimi, zadnjič, pa jih zagrabi in hop proti ustom. Pa je bil čisto užaljen, ko sem mu jih vzela, kar lunco je naredil. user posted image

Kje ste kupili kakšno fajn grizalo, rada bi tako kot smo ga še mi imeli iz take trde gume. Se spomnim, da sem imelo to ful rada, ko sem bila user posted image .

clock-img

31.05.2006, 17:11

clock-img

Anonimen

Ti imaš pa dober spomin user posted image user posted image  
V BC imajo ful izbiro raznoraznih grizal, plastičnih, gumijastih, napolnjenih z vodo, ninic grizal,....

clock-img

31.05.2006, 17:12

clock-img

bobika

pencil-img

1470

Mi imamo medvedka, ki j napolnjen z vodo in ga ima kar rada. Le oblike še niso primerne za njo, ker ga ne more sama vtaknit v usta. Takega iz trde plastike (kot smo jih imeli mi) pa sem videla v Merkatorju - Lumpi grizalo.

clock-img

31.05.2006, 17:26

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Mi imamo tako obroček,ki je napolnjen s tekočino in ga daš v hladilnik, da otroku spotoma še hladi dlesni. No, naš gospod je ta obroček pregriznil in naredil lužo. user posted image

clock-img

31.05.2006, 20:39

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moja ima medvedka s tekočino, pa čebelico z želejem, pa žabico - ta je malo trša, avtek, ki igra z obroči za grizenje, obešanka z različnimi oblikami za grizenje, kluče za grizenje in še bi se kaj našlo - pa so vseeno boljši pravi ključi za grizenje. user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

31.05.2006, 22:34

clock-img

sjug

pencil-img

334

Klasično gumasto grizalo iz pamtiveka (tako je imela tudi moja mlajša sestra) sem za moje user posted image kupila v glavnem Mercatorju - roza in modre barve.

Never Ever Give Up!

clock-img

31.05.2006, 23:16

clock-img

Nannn

pencil-img

1053

tako kot so ti ostale napisale...nasa pupa ima vsa mozna grizala ampak najboljsa je njena roka in seveda moja...

LP Nannn

clock-img

31.05.2006, 23:18

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

moj user posted image  ima tudi vec grizal.. najraje ima medvedka pa gumaste kljuce ali pa svoje prstke na nogi user posted image

Mami, pika moja!

clock-img

01.06.2006, 13:43

clock-img

tulip

pencil-img

917

Naš najraje grize žličko od Chiccota, je silikonska na plastičnem držalu, lepo jo drži, enkrat gricka na eni, drugič na drugi strani..

clock-img

01.06.2006, 14:56

clock-img

natalia

pencil-img

1423

mi imamo takšno zapestnico z blazinicami napolnjenimi z vodo od Fisher Price.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

01.06.2006, 16:39

clock-img

alenkica

pencil-img

1114

Hvala za odgovore, sem danes šla v Italijo in sem dobila ful lepe od Walt disneya, pa še drago ni bilo. Je pa nek obroček, z nekim gelom noter.

Hvala vsem!

clock-img

01.06.2006, 18:13

clock-img

mayflower

pencil-img

789

Jst sem kupla ključke z gelom notri, pa jih ma za vse drugo,sa mo za grickat ne. Za grickat najraje uporablja svije rokce, al pa moževi prsti so tud kar v redu debeline. Tko, da moram zdej kupt kako bolj debelo grizalo.

clock-img

01.06.2006, 20:11

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tasaz

Mi imamo tako obroček,ki je napolnjen s tekočino in ga daš v hladilnik, da otroku spotoma še hladi dlesni. No, naš gospod je ta obroček pregriznil in naredil lužo. user posted image

Če je to obroček z motivi medvedka Pu, kupljen v BC, so jih že dali iz prodaje. Razlog je ravno to, kar si napisala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem