writing-img

kakšno igračko

clock-img

21.12.2004, 18:13

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Kakšno igračko ste dale vašim 2 meseca starim otokom, da jih je lahko prejel in dal v usta. Naš ima zaenkrat medvedka ropotuljico, ki ga sicer lahko prime za ušesa in da v usta. Drugih igračk pa zaenkrat še ne more prijet.
Zato me zanima kaj ste dale ve.

clock-img

21.12.2004, 19:11

clock-img

tia&silvija

pencil-img

366

Mene tudi zanima kakšne igračke ste dajale svojim dvo - mesečnim mulčkom, da so se malo zamotili!

LP, Silvija

clock-img

21.12.2004, 19:18

clock-img

kimi

pencil-img

3836

mi smo šele pri 4 mescih dobili pravo plastično igračko ki ropota. Pri 2 mesecih pa je ieml igračo v obliki žoge in se odpne notri je pa medvedek od me to you sem dobila ko sem rodila. Pa je bila mehka tako da je vsaj nekaj čutil tako ali tako nimajo še pravih rokic za prijemanje-je moje mnenje

clock-img

21.12.2004, 19:58

clock-img

puri

pencil-img

2171

Naš do treh mesecev ni imel nič kaj posebnega,ker še ni mogel nič kaj prijeti!

Aja, vbistvu je imel najrajši tisto igračo,ki je za na voziček pripet,ampak naš je imel zavezano čez stolček(avtosedež),v katerem je sedel in tolkel z roko po igrači-to mu je bilo zelo zanimivo,ker je ropotalo!

lp:metulj:

clock-img

21.12.2004, 20:06

clock-img

Anonimen

Mi smo imeli pa na ročaju lupinice ob vsaki strani po eno mašno za darila privezano. Tisto je bilo zabavno kar dolgo časa.

clock-img

21.12.2004, 20:16

clock-img

Erika 1

pencil-img

216

Tudi mi isto kot Splišni + tisto k se prpopa na posteljo pa miga in poje pa se vrtijo razne barve, medvedki,... Aja pa muzika, nonstop sem nažigala MTV.

clock-img

21.12.2004, 21:12

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Naš tudi takrat ni še nič prijemal (je začel pri 3 mesecih, še kasneje pa dajati v usta). Po moje je fajn, da je igračka plišasta, se pravi mehka. Naš je že čisto rdeč po glavi, ko se zdaj tako buta s tistimi plastičnimi in težkimi ropotuljami.

clock-img

22.12.2004, 06:27

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Naj še to povem, da so pri nas tudi lučke in glasba zelo zelo zanimive. Drugače pa že grabi ib bi vse dal v usta. Največrat so v ustih poleg dude roke (cela pest).Problem so samo majhne rokice, ker ne morejo vsega prijet, potem je pa hud ko ne gre. A pri vas niso tega delali pri dveh mesecih.?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem