writing-img

kakšno zaščito pred klopi uporabljate?

clock-img

15.08.2007, 15:33

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Danes sem po sprehodu po domačem vrtu  na malemu našla majhnega klopauser posted image user posted image user posted image . Ali ima katera izkušnje z napravo za odganjanje klopov kot je tale http://www.ljubljencki.com/elektronski-repelent-za-ljudiodganjalec-bolh-in-klopov-p-334.php Ali je bolj pametno uporabiti spreje?

clock-img

15.08.2007, 18:18

clock-img

Anonimen

A šele 8 mesecev je staro dete? Potem itak pride v poštev le kakšno sredstvo, ki je popolnoma naravno in se kupi v lekarni.

Drugače mi uporabljamo največ Autan, menda je najbolj učinkovit. Pa tudi druge občasno, tudi Off pa en tak zelen, ki je za po obleki. No, unega bi tudi vi lahko uporabljali. Samo res se ne morem spomnit, kako se mu reče. Ga imamo kar v avtu.

clock-img

15.08.2007, 18:44

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Mislim da od 6. meseca dalje se lahko da otroka cepiti proti klopnemu meningitisu. Mi bomo našo dali pozimi, če bo zima bolj mrzla kot letos. Drugače pa ne uporabljamo nobene posebne zaščite. Če pride do borelioze mislim da ti nobena zaščita ne pomaga, ker se te klop lahko sploh ne prime ampak te lahko samo ugrizne in gre naprej, ker smrdiš, reakcija pa ostane.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

clock-img

15.08.2007, 20:20

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Cepljenje je primerno za otroke, stare vsaj 1 leto. Te elektronske zadeve so brez kemije, zato sprašujem, če majo kaj haska. Da je nebi brezveze kupovali.user posted image  

clock-img

15.08.2007, 21:46

clock-img

aezzy

pencil-img

271

od chiccota krema, je tudi za komarje oz. proti komarjem. je pa za 0m+. zelo fajn zadeva.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem