writing-img

kak sem raz.....

clock-img

21.02.2006, 11:16

clock-img

Vanček*

pencil-img

219

joj kak sem razpuser posted image .

Ob 8.55 sem bila na sodišču ker sva z očetom moje pikice imela razpravo glede preživnine in ga ni bilo...brez opravičila...
In sedaj moram zopet čakat en mesec na ponovno razpravo...joj kak sem jezna...
Sem ga klicala pa je rekel, da je mislil, da imava v četrtek, kak je neodgovoren. Aja pa še rekel mi je da pač, saj to je samo papir, ostalo pa sva se tako in tako dogovorila že midva. Če sva se dogovorila, potem ne vem zakaj mi ne da denarja za preživnino, do danes pa je pikica stara 3 mesece in pol..še nisem dobila ničesar....
Joj, sedaj grem na sprehod s pikico, da se malo zluftam, pa še vreme je super....

Mogla sem se malo potožit.. Vančo

* če moreš ... pomagaj ...
če ne... pa pusti ljudi pri miru *

clock-img

21.02.2006, 11:23

clock-img

pascalina

pencil-img

64

pa kolk je pa ta neodgovoren user posted image . Kar pejt na sprehod ti bo prec boljs, pa čim manj misli na takega deca. lep pozdrav

clock-img

21.02.2006, 12:23

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Bodi vesela, da nista več skupaj, ker če bi bila, bi te sigurno vsak dan s kakšno svojo tak raz.......
Življenje je lepo, kjub vsemu.....denar boš pa že izterjala.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

21.02.2006, 12:34

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Zakaj imam občutek, da ga tudi čez en mesec ne bo na razpravouser posted image  Samo štrene meša.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

21.02.2006, 12:52

clock-img

Soncnica

pencil-img

676

Hoj!

Ja res je neodgovoren. Ko bo razprava za preživnino, pazi, da boš res imela popis vseh stroškov, tudi za vatke, palčke za ušesa, kremo, razvedrilo, morebitno najemnino, vse, vse. Dvigni zahtevek za preživnino čez znesek, ki ga pričakuješ. Sem pravnica in delam na sodišču, če imaš kakršnokoli vprašanje, se lahko name obrneš na privat!

Srečno

clock-img

21.02.2006, 18:41

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ja, prav zares neodgovorno se obnaša. Saj s tem meče samo slabo luč na sebe. Kot ti je napisala že Muki - bodi vesela, da nista več skupaj.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

22.02.2006, 00:30

clock-img

moja Pia

pencil-img

19

Kot si sama ugotovila,da je zelo neodgovoren,potem se te slabe njegove lasnosti pazi še v naprej.Upam,da je zaposlen in da je prijavljen,če ne,kar na sodišču zahtevaj,da ti preživnino plačuje tako,da ti jo nakazuje prek nakaznice.Tako boš imela potrdilo ti in on.
Upam,da boš uspešno uredila to zadevo!

clock-img

22.02.2006, 00:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.02.2006, 12:06

clock-img

dory

pencil-img

8852

Na se en nedorasel in nezrel dec....user posted image

clock-img

23.02.2006, 09:34

clock-img

matahari

pencil-img

223

V povprečju vsi enaki kreteni - čast izjemam, ki so zelo redko..
Iz mojih izkušenj ti povem, da vse daj na papir in naj mu trgajo od plače...drugače se boš pod nosom obrisala kot sem se jaz za 15 let nazaj..

bodi pametna in ne nasedaj na lepe obljube..kakor hitro pride novo življenje so stare obljube pase..

drži se

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem