writing-img

kaka stran za uejanje okolice

clock-img

29.10.2007, 19:52

clock-img

Anonimen

a ve kera za kako dobro stran s slikami, galerijo kakih lepih vrtov. modernih predvsem :)
hvala vam miljavženkrat za kakršne kol ideje - v sliki!

clock-img

29.10.2007, 19:59

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

29.10.2007, 20:03

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

clock-img

29.10.2007, 20:06

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

clock-img

29.10.2007, 20:23

clock-img

ona

pencil-img

3685

Jaz sem večkat take ideje laovila kar na nepremičninskih oglasih,kjer se prodajajo bajte in sem večkrat naletela na dobro idejo!
saj se smešno sliši,ampak tisti,ki prodajajo hiše res vse poslikajo,da se čimveč vidiuser posted image

clock-img

30.10.2007, 07:33

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

ja bo res tako kot pravi ONA. tudi jaz včasih kakšno idejo za v stanovanju najdem med kakšnimi takšnimi nepremičninskimi oglasi.
ljudje res poslikajo vse. največkrat tisto, kar je "najlepše".

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

30.10.2007, 08:10

clock-img

fragola

pencil-img

3082

Same lepe stvari!user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.10.2007, 08:14

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

V glavnem, ko bomo mi nekje pri urejanju okolice (prej pride še fasada), bom definitivno kombinirala ene lepe tlakavce in pesek. Pa potem taka malo odbita zasaditev.
Pa absolutno grejo ven vsaj 3/4 sadnega drevja, ki je zasajeno okoli hiše. Ker ga nihče ne vzdržuje, potem imam pa samo neko dodatno delouser posted image

clock-img

01.11.2007, 17:17

clock-img

Gina

pencil-img

12402

O, super, si bom shranila linke, zanimivi so.

Sama kupujem vse možne revije na to temo, najbolj mi je še vedno všeč Moj mali svet. Obstaja pa knjiga Angleškega kraljevega hortikulturnega združenja: Enciklopedija vrtnarjenja. Meni je ful dobra. Boljša kot kup drugih, ki sem jih uspela spoznat. Notri piše ogromno uporabnih reči. Posvečena pa je tako oblikovanju vrta, kot izbiri rastlin, razloži  vse o vzpenjalkah, grmovnicah, trajnicah, vrtnicah, okrasnem drevju, čebulicah, trati, skalnjakih...pa o vzdrževajnu takih reči, težavah z rastlinami. Zelenjavnega in sadnega vrta se tudi dotakne. No, to knjigo sem imela toliko časa sposojeno in ves čas sem jo brala (ima 650 straniuser posted image ), da sem si jo na koncu kljub hudi ceni kupila. Samo če bi ti imela npr. zgolj grmovnice, potem jo je brez veze kupovat. Jaz sem malo fanatična, kar se vrta tiče, vrt je moja najhujša zasvojenost.user posted image

clock-img

01.11.2007, 18:50

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem