cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kakanje

clock-img

22.06.2005, 11:36

clock-img

fipi

pencil-img

418

Ojla!

Pri moji štiriletni hčerki sem opazila, kri pri kakanju :(( oz. kar gor na kakecu pa tudi, ko ji ritko zbrišem opazim kri na papirju. Seveda ne pri vsakem kakanju.

Lahko še povem, da ima s kakanjem probleme že od vsega začetka. Pred približno 1 leto je kakanje zadržavala in smo komaj rešili ta problem, da zdaj kaka vsak dan. Je pa njen kakec ful trd in debel.

Ali mogoče katera ima podobne izkušnje s svojimi sončki :duda:. Vsakega nasveta bom vesela.

Čao in hvala že vnaprej. :sloncek::sloncek:

clock-img

22.06.2005, 16:06

clock-img

Anonimen

kri je zato ker je kakec trd in debel in pri kakanju napoka stena anusa. če je kri iz prebavil je črna, sveža iz anusa je pa rdeča. nared nekej da bo kakec mehkejši - namočene slive, več balasta, več pit, baje sliviv hippov sok ful odvaja. probejta

pa velik sreče!

lp, lara

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem