writing-img

kakanje (4mesečnika)

clock-img

06.03.2007, 14:08

clock-img

miska2004

pencil-img

635

Pozdravljene,
zanima me, kako kaj kakajo vaši user posted image , predvsem me zanima za 4mesečnike - kolikokrat na dan?
In kako veš, če ima polno dojen otrok drisko (ker je kakec vedno tekoč)?

Naš namreč zadnje dni kaka po 3x na dan, pa še ponoči enkrat... Prej pa je, od 7 tedna dalje, kakal na 5 dni. Zdaj ne vem, a ga je kaj pognalo, kar sem jaz pojedla (čeprav nisem pojedla nič takega, kar ne bi v prejšnjih 4 mesecih), ali pa se mu je prebava uredila (ker ga tudi vetrovi ne matrajo več; je možno da je to od Actimela?)?!
Saj mi je bolj všeč, da pogosto kaka, kakec vsaj ostane v plenički user posted image , ampak me skrbi, če je to ok, pa še malo bolj rdečo ritko ima zdaj...

hvala za odgovore.

clock-img

06.03.2007, 15:51

clock-img

Anonimen

Jaz mislim, da je vse v redu. Tudi naš 4,5 mesece star je polno dojen in kaka bolj tekoče, le da on kaka skoz 3x ali večkrat na dan. Tako da je včasih že precej težko ugotoviti, če ni slučajno driska - tisto je pa še veliko bolj tekoče. Če pa niste ziher pa kar do pediatra (saj so plačani, da nam pomagajo oziroma našim malčkom).

LP

clock-img

06.03.2007, 19:35

clock-img

ms3

pencil-img

138

tud naša je začela pri 4 mesecih manj kakat - 3-4 krat na dan.

če ima drisko, pa je kakec malo zelenkast.

lkar se tiče rdeče ritke, ti pa svetujem da user posted image  pri previjanju pustiš za kakšno minutko, da se zrači. jaz sem mazala z oljem in bepantenom.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem