writing-img

kakanje po hruškah

clock-img

13.08.2006, 19:48

clock-img

Darči76

pencil-img

140

Pozdrav vsem!

Že dva tedna uvajamo gosto hrano. Do sedaj smo probali jabolko, banano, borovnice, korenček, cvetačo, bučke - vse brez problema. Novo hrano uvajam vsake 3 dni.
Danes dopoldan sva probala hruško, ki je najprej ni hotel. Pa sem mu jo ponudila čez kako uro in jo je veselo pojedel. Potem pa čez ca. 30min tudi veselo pokakal - neprebavljeno!!!

Kaj to pomeni? A naj jutri še enkrat poskusim ali počakam nekaj dni?

Hruška je bila umita, olupljena in prekuhana.

Prosim za nasvet!

LP

clock-img

13.08.2006, 20:03

clock-img

Nej

pencil-img

268

Nič, da je vse vredu. Hruška poženeuser posted image . Tako, da veš, če bo kdaj user posted image zaprt mu daš samo hruškouser posted image .

clock-img

13.08.2006, 20:29

clock-img

Nej

pencil-img

268

No, glede neprebavljene hruške- dojenčki še nimajo tako razvitega prebavne sistema.  Tako, da še boš marsikaj v prvotni obliki zasledila v njegovi pleniciuser posted image .
Pa veselo papajte.

clock-img

13.08.2006, 21:19

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Pri nas je bilo enako, ko smo začeli s hruškami in je še vedno tako, pa papcamo gosto hrano že 4 mesece.
Hruške navadno napenjajo in poženejo. Nič ni narobe. Pridno papajte dalje user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

13.08.2006, 21:44

clock-img

natalia

pencil-img

1423

jaz sem poskusila hruške pa ji ne pašejo preveč, ker jo napenja. je pa res, da boš še marsikaj našla v "celem" na plenički.user posted image

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

20.08.2006, 19:34

clock-img

Anonimen

ja ja vse je ok. js sem moji dala če je bla zaprta kašico iz kuhanih hrušk in sliv. je čez pol ure kakala k vidra :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem