cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kakanje po obroku

clock-img

28.09.2008, 11:23

clock-img

matic0105

pencil-img

305

Ali se vaši user posted image  tudi pokakajo takoj poobroku? Jaz mojemu dajem AM in se večkrat
pokaka že vmes. Včasih 1x, drugič 4x dnevno. Vsakih bolj tekoče. Pa ne vem, ali je to ok.

clock-img

28.09.2008, 12:18

clock-img

moyca

pencil-img

240

hmmm, men se zdi, da je to čisto en tak normalen reflex: poješ kosilo-->greš na wc (tako pravijo fiziologiuser posted image )
verjetno tudi pri dojenčkih ni nič drugače...

clock-img

28.09.2008, 13:14

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Ja, čeprav je dojena, se velikokrat zgodi, da se pokaka kake 3 minute po hranjenju. Kolko jaz vem, je to nekaj čisto normalnega, je pa zanimivouser posted image

clock-img

28.09.2008, 14:25

clock-img

Alči

pencil-img

219

user posted image itak da je normalno, moj se že vmes ko mi visi na zizikiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.09.2008, 14:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Alči

user posted image itak da je normalno, moj se že vmes ko mi visi na zizikiuser posted image user posted image user posted image

Moja tud. In moram takoj previt, drugače ne je naprej.user posted image
je pa imela svoj čas ritual, da se je pokakala preden je vstala zjutraj in potem med obrokom-jutranjim. Zdaj kaka 3-4x dnevno med dojenjem.

clock-img

28.09.2008, 20:04

clock-img

Anonimen

Men se je tud ponavad takoj po obroku tud po 6krat na dan.Zdej pa se enkrat tam na dva dni  a je to normalno pa polno je dojen star je pa 4 mesce.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem