cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kakanje ponoči

clock-img

25.09.2009, 21:32

clock-img

jancika

pencil-img

54

Naša mala je od 6 tedna naprej prespala celo noč, brez hranjenja. Pri 4 mesecih, kolikor je stara, pa je začela frajerka ob 4 ali 5 zjutraj kakat. To jo zbudi in potem morava seveda jest. Zanima me, če se da dojenčka to nočno kakanje kako odvadit - ima katera izkušnje s tem in kako se seveda tega lotit.

clock-img

25.09.2009, 21:36

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Nimaš kaj. Saj bo minilo samo od sebeuser posted image .

clock-img

25.09.2009, 21:57

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Res ne vem, kako si predstavljaš, da bi lahko človek odvadil dojenčka kakat - saj to sploh ni nobena navada, ampak potreba. user posted image  

clock-img

25.09.2009, 22:09

clock-img

Mateja4

pencil-img

831

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Res ne vem, kako si predstavljaš, da bi lahko človek odvadil dojenčka kakat - saj to sploh ni nobena navada, ampak potreba. user posted image  

podpis

clock-img

26.09.2009, 19:33

clock-img

laura28

pencil-img

80

Ne bodi prezahtevna meni se je naš zbujal 8,5M 3-4 na noč zaradi hranjenja. Itak mi je blo zjutri normal da je bil pokakan, jst zjutri namreč štejem od 4 ure naprej, namreč ko mi je enkrat do takrat spal je blo zame waw, namreč naspala sem se.

Drugač pa bo to sigurno čez čas minilo, pač določene faze mora otrok dat čez, eni so bolj zahtevni ponoči drugi manj, tko pač je.

Lp Laura

clock-img

27.09.2009, 10:00

clock-img

manna

pencil-img

2556

Naša je prvih šest tednov kakala vsako noč (pa podnevi tudi ene petkrat) in to ful, tako da je bla še po bodiju in pižamci umazana, pa še mene je kdaj umazala, pa rjuhe... Ni blo druzga kot sred noči previjat, pa vse zamenjat... Pri približno 7 tednih pa ni več kakala...potem je bila pa kar zaprta en cajt.. Nimaš kaj, počakaj, da bo minilo. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem