writing-img

kaki

clock-img

01.12.2009, 16:46

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Midva z možem ga ne marava, ker nama je fuj po okusu. Me pa zanima kako naj vem, kdaj je gnili, ker meni je ta ki je kao ravno prav zrel in odličen za jest, že kot gniliuser posted image . Kakšen zgleda ko je res gnili? Mogoče smešno in noro vprašanje, ampak resno sprašujem

clock-img

01.12.2009, 18:34

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Ko je gnil je bolj temen, ma takoj veš. Ko je zrel je notri lepe oranžne barve, pa ravno prav se mora medit. Če je pa že rjav, pa ni več ok.
Jaz ga imam pa ful rada, je pa res packarija ga jest. Če ga lepo ščistiš in kombiniraš s kako čokoladno sladico je sploh njamsi user posted image moja pupa ga tudi obožuje, čeprav se nad ostalim sadjem zmrduje user posted image

clock-img

01.12.2009, 19:16

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Ja, naš malček ga tudi z veseljem melje sicer skupaj z navadnim jogurtom. Zato pa sprašujem, da mu glih kaj gnilega ne damuser posted image , jaz ga še sprobat ne morem, tak da hvala ti, si me rešla muke okušanjauser posted image

clock-img

01.12.2009, 19:17

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

ooo, jaz tega ne maram... samo tistega trdega, ko ne rabi bit kot marmelada....

clock-img

01.12.2009, 19:25

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

ooo, jaz tega ne maram... samo tistega trdega, ko ne rabi bit kot marmelada....

Kakšen pa je ta? Sem zadnjič nekega trgega šlatala, pa sem mislila, da še ni zrel. Mogoče bi pa ta meni tudi bil všeč, ker una mehka brozgasta marmelada, bljakuser posted image

clock-img

01.12.2009, 19:55

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Jaz tud nisem nek hud navdušenec nad kakijem, pa sem ga dobila celo gajbo. Neki sem ga že stalala okrog, pa ga je še vedno kar veliko.
A pozna katera kakšen recept za sladico iz kakija. V kombinaciji z "ne vem čim" bi bil mogoče pa bolj okusen. user posted image

clock-img

02.12.2009, 07:43

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Hope, imaš anvadni kaki in vanili kaki. Vanilijev akkai je trd in ga ješ kot jabolko. Ta navadni je pa " zdrizsat"user posted image , amapk meni dober ful.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

02.12.2009, 07:49

clock-img

end1

pencil-img

1598

meni je kaki ful dober. Sladico pa; očistiš kaki, ga lih mal s paličnim mešalnikom zmiksaš, res malo, daš v kozarce za sano kupo, gor smetano in posuješ s čokolado, lepa in dobra sladica, pa še zdravi so.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem