cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kako dolgo "sesate" nosek

clock-img

28.10.2007, 17:36

clock-img

travica

pencil-img

352

preden začnem sesat nosek z rijino pumpico, pustim sesalec nekaj časa prižgan, da se tamala navadi na zvok in potem akcija. tako je pumpica ponavadi v sesalcu 5-10 minut. In zgodilo se je, da sem že en sesalec "skurla"user posted image . kako dolgo sesate ve?

clock-img

28.10.2007, 18:41

clock-img

pikola

pencil-img

20

Tudi moja je v sesalcu 5- 10 min. Pa mi je tud sesalc crknu. mpak na srečo je začel čez dva dni delat. Bom sedaj sesala manj časa, da ne crkne.

clock-img

28.10.2007, 18:43

clock-img

rija

pencil-img

15589

5 - 10 minutuser posted image user posted image user posted image

madonca, a celi ulici spucate noske user posted image ?

ne resno, mi ga mamo vklopljnega max. 1 minuto pa smo zrihtali...

...vox populi...

clock-img

28.10.2007, 18:48

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Če bi jaz tako dolgo mojemu škratu sesala nosek, bi fasal živčni zlom po mojem. Jaz mu čistim max. 1 minuto, včasih par sekund - odvisno, koliko smrklja je noter. V glavnem po hitrem postopku.

clock-img

28.10.2007, 18:50

clock-img

taška30

pencil-img

2758

user posted image Jaz tud 1 minuto ali manj.

Sploh pa ne vem zakaj bi sesalc crknil, če dela 10 minut? Jaz včasih sesam po stanovanju najmanj 20 minut (kadar imam bolj generalno-še kavč, pajčevine...), pa nikoli še ni crknil?!?

clock-img

28.10.2007, 19:12

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Tudi jaz rabim največ 2 minuti za nosek.

clock-img

28.10.2007, 19:13

clock-img

zoom zoom

pencil-img

977

Max 30 sekund, pa gre vse ven kar ne spada v nos. Da bi pa 10 minut pucala oz. sesalec imela prižganuser posted image

clock-img

28.10.2007, 19:55

clock-img

tančica

pencil-img

293

Mi smo imeli tudi hitro spucan nosek, max 2min, ampak je res da se mi sesalec zelo hitre ugasne, se pregreje hitro, to pa zato ker je ta napravca tudi narejena tako da nima max sesalne moči skozi tisto luknjico pač pa je ravno pravšnja, vendar pa to obremenjuje delovanje sesalca in posledično pregrevanje.

clock-img

28.10.2007, 22:02

clock-img

Anonimen

Jaz ji nalijem v nosek fiziološko, ga malček pomencam in spucam z Rijino pumpico... Samo toliko,da potegne ven... vsega skupaj par sekund...Ne vem, msilim, da ni dobro to predolgo "ven vlečt", ker lahko preveč osušimo sluznico, potem pa spet ne bo dobro... Našo zvok popolnoma nič ne moti, je prav smešno, se mi zdi, da jo kar pomiri po tistem šoku s fiziološko user posted image .

clock-img

29.10.2007, 09:32

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Pri nas tudi par sekind po večkrat na dan. Moram pa povedat, da smo mi že dva sesalca kar zdelali, saj je res laufal en mesec nonštop. Bila sta stara, sposojena, pa vendar, ker naš se nam je pokvaril. Pregreje se pa zato, ker za sesalec to ni dobro, da je skozi "v vakumu", saj ko daš del pumpice noter je isto, kot če ti npr, preprogo not potegne v sesalec....

clock-img

29.10.2007, 11:09

clock-img

simona76

pencil-img

255

Jaz ji nalijem v nosek fiziološko, ga malček pomencam in spucam z Rijino pumpico... Samo toliko,da potegne ven... vsega skupaj par sekund...

Enako.

clock-img

29.10.2007, 15:25

clock-img

travica

pencil-img

352

ja, sesalec imam prej in kasneje samo zaradi zvoka vklopljen. že tak so muke nosek očistit, pa ne bi rada,  da bi zvok sesalca s tem povezovala in se začela jokat tudi, ko sesam stanovanjeuser posted image . bom pa sedaj pumpico dala v sesalčev tulec, samo za tisto minuto, ko je pumpica v nosku.

clock-img

30.10.2007, 11:55

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

ga nikoli nismo sesali.. ko je bil majhen, sem mu ga čistila s fiziološko, od 1. leta dalje s Sterimarjem (razpršilo)... imam pa srečo, ker zna že od 1. leta sam pihati šmrklje iz noska...

poskusi jo čimprej naučiti...

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

clock-img

30.10.2007, 19:55

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

IZVIRNO SPOROČILO: rija

5 - 10 minutuser posted image user posted image user posted image

madonca, a celi ulici spucate noske user posted image ?

ne resno, mi ga mamo vklopljnega max. 1 minuto pa smo zrihtali...

enako!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

31.10.2007, 06:20

clock-img

banki

pencil-img

74

Fiziološko noter, mal pocakamo da se razmoci in potem sesamo, vendar max 30 sek. Pumpica od Rije je zakonuser posted image

clock-img

31.10.2007, 07:37

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom

Max 30 sekund, pa gre vse ven kar ne spada v nos. Da bi pa 10 minut pucala oz. sesalec imela prižganuser posted image

Enako, pa delam to že 3 leta. Več ni potrebno.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem