writing-img

kako dolgo slabost in bruhanje???

clock-img

30.10.2008, 13:03

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

Sem med 7 in 8 tednom. Od petka dalje se počutim katastrofalno. Celi dan mi je slabo, sploh ne funkcioniram, zjutraj bruham takoj ko kaj pojem. Slabost ne mine, tudi ponoči ne.
Zanima ne kako dolgo kaj bi naj to trajalo, vem da je vsaka nosečnost drugačna, pa vendarle....
Sem v bolniški, ker nisem sposobna nič druga, kot ležat. Tudi hrana mi ne diši.
Prosim za kakšno mnenje....

clock-img

30.10.2008, 13:24

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Meni je bilo slabo vsaj prve 4 mesece, počutila sem se slabo cel dan. Kljub temu sem morala delat, sem pa težko zdržala dalj kot do 14.00. V drugi nosečnosti je bilo še malo slabše. Mi je pa pomagala suha hrana ( opečen toast, prepečenec, palčke,...) in ingverjev čaj. Pa sprehod po svežem zraku.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

30.10.2008, 13:52

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Tam nekje po 14 tednu so postopoma prenehale

clock-img

30.10.2008, 14:36

clock-img

Anonimen

No jaz sem do 6 meseca bruhala k vidra pa še kasneje če mi je kej zasmradelo.

clock-img

30.10.2008, 16:11

clock-img

ZvezdicaZaspanka

pencil-img

293

Tudi meni je bilo ful slabo, bruhala,  nič jedla. Začelo se je nekje pri 4-5 tednu, nehalo pa 18-19teden. Sem pa v tem času shujšala za 8 kg. Torej bila sem bolj suha kot pred nosečnostjo. Sem pa potem vsenadoknadila, dojenčka sta zdrava in tudi težo sta imela kar fino za dva.

clock-img

30.10.2008, 16:13

clock-img

ZvezdicaZaspanka

pencil-img

293

A ja, še to...meni ni pomagalo čisto nič. Vse sem zbruhala, tudi za pit mi ni bilo.

clock-img

30.10.2008, 16:49

clock-img

spps

pencil-img

14046

od vsake posameznice je odvisnouser posted image ,mene v prvem trimesečju nič ni matralo,zdaj pa ne prenesem vonja,ko se kosilo kuhauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

31.10.2008, 20:29

clock-img

daisyb

pencil-img

419

živjo,

jaz ti ne znam povedati kako dolgo ti bo slabo. jaz mislim da sem tudi v kakem 7 mesecu, pa mi zaenkrat še ni nič slabo....zjutraj se zbudim čisto ok, čez dan pa sem vedno bolj napeta in me ščipa v trebuhu. se že sprašujem, če je možno, da mi sploh ne bo slabo..to bi bilo super...glede na vse vas skoraj težko verjamem, da bi bilo lahko tako.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem