writing-img

kako dopovedati?

clock-img

24.01.2009, 15:00

clock-img

teja28

pencil-img

236

Pozdravljene,
zanima me, kako ste svojim enoletnikom dopovedale, da določene stvari ne smejo? Jaz se sicer trudim biti čimbolj strpna in 100x razložiti, da nečesa pač ne sme, a ko on se 101. poskusi, mi pa popusti kak živček user posted image   Kako ste se torej ve ukvarjale z dopovedovanjem?

clock-img

24.01.2009, 15:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.01.2009, 16:34

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Ne mu na dolgo in siroko razlagat zakaj cesa ne sme - reci npr. ne, ne smes in ga odstrani, ce je potrebno.

clock-img

24.01.2009, 16:34

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: teja28
Jaz se sicer trudim biti čimbolj strpna in 100x razložiti, da nečesa pač ne sme, a ko on se 101. poskusi, mi pa popusti kak živček

Popolnoma nesmiselno. Odmakni stvari, ki jih ne sme. Eni otroci so taki, da preprosto ne morejo pustiti tistih stvari pri miru. Ko bo star 3, bo pa vse razumel. Res, brez veze izgubljat čas in živce za take stvari, popolnoma nepotrebno.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

24.01.2009, 18:19

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Rečem ne, ne, ne sme ali pa "ajs tam" pa z glavo odkimam "ne-ne", če ne pomaga pa enostavno umaknem tisto stvar. Bodo se že naučili.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

24.01.2009, 18:34

clock-img

teja28

pencil-img

236

hmmm....če bi želela vse odmaknit, kar malega zanima, bi ne bilo v stanovanju več nič user posted image  Očitno bo šlo še kar nekaj mojih živcev, dokler ne bo začel stvari vsaj malce bolj razumeti.

clock-img

24.01.2009, 20:53

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

hmmm....če bi želela vse odmaknit, kar malega zanima, bi ne bilo v stanovanju več nič user posted image  Očitno bo šlo še kar nekaj mojih živcev, dokler ne bo začel stvari vsaj malce bolj razumeti.

Odmakneš take stvari, ki se pokvarijo ali ki so nevarne zanj. Saj kaj pa tudi lahko prime.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

24.01.2009, 21:34

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Pozdravljene,
zanima me, kako ste svojim enoletnikom dopovedale, da določene stvari ne smejo? Jaz se sicer trudim biti čimbolj strpna in 100x razložiti, da nečesa pač ne sme, a ko on se 101. poskusi, mi pa popusti kak živček user posted image   Kako ste se torej ve ukvarjale z dopovedovanjem?

Umaknila sem stvar ali njo. Največkrat pa sem ji preusmerila pozornost in to je dolgo delovalo.

clock-img

24.01.2009, 21:56

clock-img

pizamca

pencil-img

146

Ponavljam "ne, ne in ne"... je že zakapirala, samo uboga pa ne vedno, jo firbčnost premaga :)))

clock-img

24.01.2009, 22:04

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

:=)))...naši bolj kot sem dopovedovala oz. še dopovedujem ravno tisto naredi..... ponavadi ji povem in ker vem da ne zaleže jo primem in odnesem stran oz. preusmerim pozornost

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

24.01.2009, 22:48

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

:=)))...naši bolj kot sem dopovedovala oz. še dopovedujem ravno tisto naredi..... ponavadi ji povem in ker vem da ne zaleže jo primem in odnesem stran oz. preusmerim pozornost

Enako user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem