writing-img

kako držijo žlico

clock-img

26.06.2006, 23:36

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

...ko sami jejo oz. se trudijo jest sami ?
Naša je ne drži tako kot odrasli, temveč v pesti - z dlanjo obrnjeno dol, ne gor obrnjena dlan in med palcem in kazalcem (hm, saj ne vem kako naj boljše opišem - predvidevam, da razumete).
Seveda bolj poskuša jest - in pridno trofi  v usta, glavnino hrane pa seveda še dobi iz moje roke.
Zanima me, ali ste svoje otroke takoj ob prvih prijemih žlice popravljali, da so držali pravilno obrnjeno ali to popravljanje pride pozneje na vrsto?

clock-img

27.06.2006, 06:37

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Ne, ga še ne učim. Drži jo tako kot si opisala- v pesti z dlanjo navzdol.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

27.06.2006, 12:24

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Enako. Jo bo že prijel prav, ko se mu bo zdelo. Sem mu hotela pokazati, pa je čisto popenil zraven. Zelo prav pridejo v tem primeru tiste hecne upognjene otroške žličke.

Je pa hec, da Vasjeva enako stara sestrična že drži žlico prav, a ko sta skupaj, ni šans, da bi Vasja posnemal njo, temveč obratno - ona prime žlico v pest in bohnedaj, da bi jo človek poskusil popraviti.

clock-img

28.06.2006, 14:30

clock-img

Anonimen

Jaz je še nič ne mislim tega učiti. Najprej se mora itak odločit, s katero roko bo sploh jedla, enkrat je leva, enkrat je desna...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem