writing-img

kako glede bolniške?

clock-img

18.09.2010, 17:20

clock-img

žab*ca

pencil-img

395

V sredo sem po telefonu kontaktira s sestro in odprla bolniško za otroka,v tem času nisem šla k zdravniku,saj se je njegovo zdravstveno stanje izboljšalo. V ponedeljek bi rada zaključila bolniško.Kako je glede pregleda pri pediatru,verjetno bo potreben,ali pač tudi ne,saj bi ga v ponedeljek rada dala v vrtec in sama šla v službo.

clock-img

18.09.2010, 17:41

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Ko je sin pred ca. pol leta na sredo zvečer dobil vročino, sem v četrtek in petek ostala doma, k P pa nisva šla, ker je v petek zjutraj dobil izpuščaje, značilne za 6. bolezen, za katero se ne hodi k pediatru. V četrtek zjutraj sem samo poklicala da so odprli bolniško, v ponedeljek pa sem šla že v službo in sem samo poklicala, da mi bolniško zaključijo in da je imel 6. bolezen. Torej, nič nama ni bilo treba k pediatru.

clock-img

18.09.2010, 22:08

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

Meni pa je rekla pomladi, da moram pripeljat vsaj eno na pregled (bolni sta bili obe hčeri) in mi napišejo bolniško.

clock-img

19.09.2010, 22:39

clock-img

jajula

pencil-img

1191

za mojo malo so bolniško odprli in zaprli samo tako da sm poklicala. je imela eno virozo in so rekl da brezveze da jo vozim. je pa bilo od ponedeljka do petka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem