writing-img

kako hitreje postati mama

clock-img

31.08.2007, 14:55

clock-img

pepa6

pencil-img

323

Jaz pa bi rada odprla novo temo, ki bi bila posvečena vsem, ki ne zanosijo takoj. Tako, da bi prosila vse, ki imajo kakršne koli nasvete, "kako hitreje postati noseč" naj povedo svoja mnenja, izkušnje, v glavnem karkoli, kar bo v pomoč vsem bodočim mamicam.

HVALA VAM!

clock-img

31.08.2007, 16:45

clock-img

*sanela*

pencil-img

692

Z možem sva kar nekaj časa delala na otroku, iz meseca v mesec sem bila vse bolj obupana.
En dan sva se usela in mi je rekel zdaj je pa zadosti, nehajva delati na otroku, samo ljubiva se. In res. Ko sem se nehala obremenjevati kdaj mam plodni dan, kolikokrat sva seksala se je zgodilo, da sva naredila fantka.
Bodita spontana in uživajta drug v drugem.

Želim vama veliko uspeha!

clock-img

31.08.2007, 18:50

clock-img

Anonimen

Se strinjam s Sanelo, da psiha marsikaj naredi. Češrav se vse tega zavedamo, se vseeno težko odklopimo.

SREČNO VSEM!user posted image

clock-img

01.09.2007, 10:39

clock-img

pepa6

pencil-img

323

To pa Vam vrjamem. Sama sem ista, pa si merim bt, pa delam teste ovulacije in sem ful obremenjena s tem da "delava" otroka. Sploh nisi več sproščen, kar ni vredu.

No, jaz sem se odločila, da se ne bom toliko obremenjevala s tem "delanjem" otroka, in kdaj bo, bo.

clock-img

03.09.2007, 16:02

clock-img

lara larissa

pencil-img

204

pozdravljene,

tudi jaz bi rada postala mama pa še ne gre, delava z dragim nekje tri mesece pravzaprav lahko bi rekla  4 mesece na tem pa še ni. Saj vem da ne gre vedno vse skoz tako hitro in to , ampak imam tri kolegice ki so zanosile po dveh treh poskusih jaz pa še kr ne. Enim traja mesece da zanosijo in kaže da sem med tistimi  tudi jaz, ampak zdaj sem nekak nehala razmišljat o tem da ga delama.  Pač ljubima se in to je to , mogoče pa bom noseča  ko bom najmanj pričakovala, pa saj so šele  4 mesci poskusov za nama - s tem  se namreč tolažimuser posted image

< Sporočilo je popravil lara larissa -- 3.9.2007 16:04:21 >

clock-img

04.09.2007, 10:12

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

ja res je najboljš "odklopit" jaz sem ta mesec nekako poskusila, pa mi na momente uspeva , da ne razmišljam o tem , pol pa spet po staremuser posted image računam , iščem koledarčekuser posted image

punce enkrat bo ratalo, enim prej enim kasnej .. ampak glavno da bo

.............user posted image čeprav bi blo fajn čimprej, ker me že malo EMŠO user posted image

clock-img

04.09.2007, 10:35

clock-img

lara larissa

pencil-img

204

pikica , dokler ni EMŠO v rimskih številkah še nismo tak stare se ne bomo sikirale :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem