writing-img

kako izgleda...

clock-img

06.12.2009, 09:32

clock-img

Anonimen

...ce se otroku blede od vrocine????user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.12.2009, 11:08

clock-img

Anonimen

Uh, zelo težko opisat user posted image .Moj je bil takrat star 3 leta, imel je vnetje ušesk in posledično zelo visoko vročino. Prvo se mu je pojavil vročinski krč, nenadzorovano je krilil z rokami in nogami, ko se je zadeva umirila,m pa je ob pogledu skozi okno začel histerično jokati in vpiti, da je na vrtu ,,mašina,, in se je krčevito poskušal skriti v mojem objemu. No, na vrtu smo imeli samo travo in figo(drevo), tako, da še danes ne vemo točno kaj je videl. Zanimivo pa je blo to, da se je tudi, ko je vročina padla spomnil na mašino. Torej je res nekaj ,,videl,,.

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 6.12.2009 11:09:00 >

clock-img

06.12.2009, 11:12

clock-img

mika

pencil-img

6485

KAKo misliš bledeuser posted image ...

stuširaj ga, pa na noge in roke mu daj surov krompir....sam bolje bi blo it k zdravniku, če tako grozno izgleda.

clock-img

06.12.2009, 11:29

clock-img

Anonimen

zdaj je ok....prej pa je kar nek cudno zavijal z ocmi, grabil od tamale igracko in jokal, da noce bit zadnjiuser posted image user posted image user posted image user posted image
trenutno pa je vredu. sde igra in gleda risanko v postelji.

clock-img

06.12.2009, 11:29

clock-img

Anonimen

aja, pa stresalo ga je na momente...

clock-img

06.12.2009, 11:35

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Koliko ima pa vročino?

clock-img

06.12.2009, 11:37

clock-img

Anonimen

zdaj po sirupu ima 38,8

clock-img

06.12.2009, 11:38

clock-img

mika

pencil-img

6485

rES GA STUŠIRAJ...najprej z bolj toplo, pribl. toliko koliko ima vročine, potem pa ohlajaj vodo...sej bo jokal, pa vseeno...

Naši je tud kormpir pomagal in je tudi fejst jokala, ker jo je mrzlil, ko sem ji ga dala na podplatke, ampak se je umirila in zaspala

clock-img

06.12.2009, 11:40

clock-img

Anonimen

zdaj ga bom pustila. je sicer kot da bi bil malo zadet ampak lepo lezi na kaucu, se pogovarja in spremlja risanke. se se pa povisa, pa pod tus...

clock-img

06.12.2009, 11:43

clock-img

mika

pencil-img

6485

važno je, da temp. po sirupu pade

user posted image da se čimprej pozdraviuser posted image

clock-img

06.12.2009, 11:45

clock-img

Anonimen

aja, se nekaj....
tamala mi ze cel teden zavraca josko. pa sem jo vceraj "prisilila" da je malo vlekla. mleka imam samo se za vzorec....mislite, da bo dovolj? zaradi protiteles, da ne zboli se ona....pa magari si bom na zlicko nakapljala mleko in ji dala kolkor bo priteklouser posted image

clock-img

06.12.2009, 12:06

clock-img

Anonimen

jeeeeei!!!!zdaj me je prosil, ce mu grem po knjigico, ki jo je v petek iz knjiznjice prinesel!user posted image

clock-img

07.12.2009, 08:24

clock-img

Anonimen

miska_ : joj boga,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej zdej je tvoja miška stara že 4mesece in če si jo do zdaj dojila že ima dovolj protiteles, sam sej veš kako je to če imaš doma večje otroke, večji otroc prinesejo domov vse in mlajši lahko to dobiuser posted image

pa čim prej se pozdravteuser posted image

clock-img

07.12.2009, 08:28

clock-img

Anonimen

cveka, hvala! tadeju je padla vrocina danes zjutraj iz 39,1 na 36,9user posted image
popoldan pa gremo do dohtarja...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem