writing-img

kako je s temi kavami brez kofeina?

clock-img

15.11.2007, 17:44

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

A to kavo se pa v nosečnosti lahko pije?
Prej sem bila navajena 3 šalčke kave na dan (taprave), zdaj popijem eno šalco, ampak mi tisto uro ko bi naj jo spila kar nekaj manjka pa me zanima a kavo brez kofeina pa lahko popijem 3 na dan???

Če jo lahko se je bom nažlampala zdele  do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

15.11.2007, 17:51

clock-img

Anonimen

Tudi kavo s kofeinom lahko piješ....:))

clock-img

15.11.2007, 17:53

clock-img

Anonimen

nam je zdravnik dietetik v jeseniški bolnici/porodnišnici rekel, da kamot lahko pijemo kavo brez kofeina - zares ne vsebuje kafeina! pa tudi ena šalca navadne kofeinske kave ne bo škodvala. pretiravala pa jaz vseeno ne bi. sem res tudi sama pila brezkofeinsko.

clock-img

15.11.2007, 18:10

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

O super, tisti okus po kavi  mi tooooookkkk manjka.....že zdejuser posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

15.11.2007, 18:15

clock-img

Anonimen

Cipresa, a si ti spet noseča?

clock-img

15.11.2007, 18:28

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

dekofeinska kava ma mal kofeina - sam res čist mal user posted image in lahko piješ kavo (tud navadno), če ti naredi ok - problem je samo, če te zgaga po njej daje - mene je.. user posted image

clock-img

15.11.2007, 18:34

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem v nosečnosti spila 2 šalci prave turške kave (prej pa tudi 5 ali več). Eno sem potrebovala zjutraj, da sem prišla k sebi, eno pa popoldne. Brezkofeinska pri meni nima haska. user posted image
In nič nisi povedala, da si user posted image . Pa veš, kake radovednice smo na RR.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

15.11.2007, 18:57

clock-img

san

pencil-img

4176

men čist na začetku ni pasala, zdej jo pa 2 krat dnevno pijem, morm, ker drugač ne funkcioniram dobro

clock-img

15.11.2007, 19:54

clock-img

mml

pencil-img

4156

1 do 2 navadni kavi dnevno tudi v nosečnosti nista prepovedani, tako da jih mirno popoj, če se ti jih zalušta. Brezkofeniska kava vsebuje res minimalno kofeina, ima pa to slabo lastnsot, da zvišuje holesterol...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

15.11.2007, 20:07

clock-img

benika

pencil-img

7793

Jaz sem v tej nosečnosti nora na brezkofeinsko kavo in jo popijem kake 3 šalice na dan. Škoduje pa mi nič. Ja Cipreska, povej no, a bomo spet držale pesti čez 8 mesecevuser posted image ??????

clock-img

15.11.2007, 20:51

clock-img

only_me

pencil-img

392

jaz sem pila kavo - pravo. Tudi 4 skodelice - ampak naredila sem si belo kavo, ker druge ne pijem - mal kave pa ful mleka. Sem probala BK, pa je nagraužna. yaaak!

clock-img

16.11.2007, 07:39

clock-img

anju

pencil-img

2573

sam ti povem, da nič ne prime. ame ništa!

clock-img

16.11.2007, 08:03

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Jaaaaaaaaaa  spet sem nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pestke pa lahko držite že sedaj da bo vse vredu  na koncu pa še na nogah da nebom spet v ginesovi knjigi pri čakanju na poroduser posted image user posted image user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

16.11.2007, 09:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.11.2007, 09:47

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Navadno lahko spiješ kakšne 2 na dan. Tako mi je G rekla, čeprav meni je paše.

clock-img

16.11.2007, 10:10

clock-img

benika

pencil-img

7793

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii CIPRESKA čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.11.2007, 10:13

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

Jaaaaaaaaaa  spet sem nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pestke pa lahko držite že sedaj da bo vse vredu  na koncu pa še na nogah da nebom spet v ginesovi knjigi pri čakanju na poroduser posted image user posted image user posted image user posted image

Čakaj, to boš zdaj tretjega imela, a ne?

clock-img

16.11.2007, 12:43

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

O ne Al bina, ta drugi bo..............razen če nebosta dva?

Trebuh imam napihnjen  in slabo mi je pa res za dva. To se mi prvikrat ni dogajalo? Pol bodo pa res trije, ampak bi raje kar po enega lepo po vrsti. Čez kaki dve leti pa še tretjega in četrtega in...user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

16.11.2007, 12:47

clock-img

Anonimen

Aha, drugi. Ne vem, zakaj se mi zdi, da si že ful dolgo časa noseča. user posted image

clock-img

16.11.2007, 12:48

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Men je zelo dobra brezkofeinska (Nescaffe).
Mi pa na tri tedne zadiši pravi barcaffe... ga spijem brez občutka krivde! user posted image

user posted image user posted image user posted image pa čestitke za user posted image , ki raste pod user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

16.11.2007, 12:52

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Ja meni je brezkofeinska( Neskafee) čist ista kot bela kava ki mi jo je moja stara mama pripravljala predno sem šla v šolo....mljask.

Da sem že dolgo noseča pa pomoje misliš zato ker smo se malo dalj časa matrali.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

16.11.2007, 12:54

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

Ja meni je brezkofeinska( Neskafee) čist ista kot bela kava ki mi jo je moja stara mama pripravljala predno sem šla v šolo....mljask.

Da sem že dolgo noseča pa pomoje misliš zato ker smo se malo dalj časa matrali.

Aja, tud možno, ali pa zato, k prvič nisi šla pravočasno roditi al kako je že bilo?

No, sipreska, čestitke pa enga fejst dojenčka ti želim.

clock-img

16.11.2007, 13:17

clock-img

benika

pencil-img

7793

Aja, tud možno, ali pa zato, k prvič nisi šla pravočasno roditi al kako je že bilo?

Ma ja, smo stiskale pesti in jo lovile po porodnišnici, pa čakale, kaj bo njen dragi napisal, pa stiskale pesti za Žiga, ko mu ni šlo najbolje....
Ampak zdej bo vse tko ko mora bit, a ne cipreska?

clock-img

17.11.2007, 21:32

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Kolk je lepo prebrat, ko je nekdo ki ga "poznaš" že dolgo časa, spet noseča

Točno to sem jaz pomislila, ko sem "videla", da si ti noseča.

Cipresa - čestitke za pikico user posted image  Želim ti še lepo user posted image  . 
Obema pa čim lažji in čim krajši porod. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem