writing-img

kako kupuješ nosečniška oblačila?

clock-img

28.11.2005, 09:58

clock-img

eya

pencil-img

4615

Saj vem, da mi bodo prodajalke pomagale, samo me že prej "firbec matra". A vzameš kar isto cifro, al večjo? Na kaj vse je treba pazit? Nizek ali visok pas?
Pa lep snežni pozdrav!

clock-img

28.11.2005, 10:03

clock-img

marty5

pencil-img

1570

Čisto enostavno - greš tam in vprašaš trgovko user posted image

Tudi jaz nisem vedla oz. nisem imela predstave. So pa moja oblačila iste dimenzije kot prej (M ali L) - nosečniška so prilagojena za področje pasa in trebuha. Seveda je pa tudi odvisno kam se zrediš - če nosiš bolj zadaj, gre veliko tudi v ta zadnjo in stegna.
Trgovka že ve svetovat - če pa naročaš preko neta, je pa druga zgodba...

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

clock-img

28.11.2005, 10:05

clock-img

marty5

pencil-img

1570

A ja - še glede pasu: meni osebno bolj paše visok pas, sploh zdaj pozimi. Drugače pa je odvisno od modela - sem videla tudi zelo lepe nosečniške hlače z nizkim pasom.

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

clock-img

28.11.2005, 10:15

clock-img

Eviii

pencil-img

1974

sej greš lahko tudi v kabino in probaš... drugače so številke iste kot prej, ti ni treba pretiravat. meni so za pozimi bolj všeč hlače z visokim pasom. jst sm si na švedskem v h&m hupla dvojne žametne hlače, ki imajo sicer na videz nizek pas, ampak imajo kot en elastičen podaljšek, ki je kr visok in mi zdej še kako prou pride, da mi zaščiti še ledvice zraven... pa prou lepe so user posted image

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

clock-img

28.11.2005, 12:02

clock-img

radovednica_

pencil-img

137

ojla

hlače nerejene tako kot jih omenja eviii navidezno nizek pas pol čez trebuh pa bombažen elastičen trak so nekaj najboljšega, saj če si navajena nosit nizek pas so te hlače idalne ker te nič ne veže čez trebuh..pa prav nič se ne opazi če imaš čez oprijeto majčko in ne rabiš spodnje majčke ker imaš ledvice prav lepo zaščitene.

user posted image  za tistega ki je začel delat te hlače.

clock-img

28.11.2005, 20:14

clock-img

eya

pencil-img

4615

No, super, vsak nasvet prav pride. Zdaj pa veselo v nabavo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem