writing-img

kako na WC zunaj doma

clock-img

08.01.2007, 11:06

clock-img

NinKa

pencil-img

946

Takole je, končno smo nekaj mesecev že brez pleničk. user posted image

Do sedaj, če smo šli kam dlje z avtom, daljši nakupi v trgovinah,....sem mu dala še kar pleničko gor pa je bil mir. Sedaj bi pa rada še to opustila.

Pa me zanima, kako ste ve to uredile. A ste pregledale preden ste šle po nakupih, kje so Wcji v bližini, al kaj? Isto ko smo prej se pozanimili, kje so bile previjalnice?

clock-img

08.01.2007, 11:13

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešno odvajanje od pleničk. Mi gremo z našo vedno doma na stranišče, tik preden gremood doma. V trgovinah tako običajno imajo stranišča in ni problem. Nakupi so včasih problem, če je mož sam z njo, ampak zna zadržati in počakati. Na sprehodu se pa ustavimo in polulamo travico, če jo prime. Med vožnjo pa ustavimo na prvem primernem kraju.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

clock-img

08.01.2007, 11:15

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Preden gremo o doma, gremo lulat, ponavai jo tišči lulat točno tam (na obvoznici, na avtocesti), kjer stranišč ni. Potem gremo pa  v travico. Otrok težko potrpi 10 min.

clock-img

08.01.2007, 12:29

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Pri nas je podobno. Na wc gre predden gremo od doma, pa je potem mir. Je pa res, da je zdaj ene dobre pol leta brez pleničk in že tudi bolj dolgo vzdrži. Če pa je fejst sila, pa je tudi ttravica ok.user posted image

clock-img

08.01.2007, 17:45

clock-img

daria78

pencil-img

166

Nikoli se nisem s tem obremenjevala. Če ga zunaj tišči  lulat se vedno najde kakšna varianta (travica, kakšen lokal, počivališče ob cesti....)

clock-img

11.01.2007, 10:33

clock-img

srki

pencil-img

9222

Preden gremo od doma, ga dam na stranišče, če pa ne lula, pa tam, kjer pač nimajo WC-ja, letim ven in opravi pač za kakšnim voglom. V avtu pa, če ni to avtocesta, ustaviš na bližnjem primernem mestu, pa je.

clock-img

16.01.2007, 13:27

clock-img

Ezi

pencil-img

716

Ja, tudi pri nas je tako kot opisujejo ostali. Se je pa tudi že zgodilo, da smo morali travico še malo pognojiti. Še dobro, da imamo psa, pa so vrečke vedno pri rokiuser posted image

clock-img

16.01.2007, 13:29

clock-img

Anonimen

Ponavadi se mu mudi v Mullerju v drugem štuku, WC ja za stranke pa seveda nimajo user posted image  Aja, od doma do Mullerja imava pa pet minut hoje, doma ga še ne mudi...mulc.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem