writing-img

kako nad ogrce?

clock-img

09.05.2007, 10:03

clock-img

tanaja123

pencil-img

28

Problemček...ne vem več kako se rešiti te nadlogeuser posted image ...poskusila sem že čisto vse od kozmetičarke in raznorazne kozmetike, pa se vedno znova pojavijouser posted image
Mogoče ima katera od vas kakšen nasvet, ki bi ga bilo vredno poskusiti.

Lep dan vam želim punce!

clock-img

09.05.2007, 10:09

clock-img

Anonimen

odkriti zakaj jih imaš? hormonske motnje? nepravilna prehrana?

clock-img

09.05.2007, 13:26

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Poleg tega da pravilo neguješ kožo (čiščiš kožo, uporabljaš kozmetiko, ki ni komedogena-le ta maši pore) ti priporočam kremo Cleanance K. Seveda moreš prej ogrce ven spraviti, preden začneš terapijo. user posted image
Aja..pa na začetku se koža poslabša (več mozoljev, ogrcev) ker se čisti nato je bolje. Jaz sem imela ful probleme z mozolji, ogrci in odkar sem zamenjala kozmetiko in uporabljala to kremo je bolje.user posted image user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

09.05.2007, 13:28

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Najverjetneje imaš tip kože, ki je nagnjen k ogrcem.
Obisk pri kozmetičarki vsake toliko časa bo super, ker ti lahko edino ona mehansko dobro očisti kožo (globinsko, s paro in iztiskanjem)
Vendar ne pričakuj čudeža po enem obisku.
Drugače pa si doma veliko delaj maske, predvsem ti priporočam glineno (jo kupiš) in kvasovo, ki jo narediš doma.
100%-ne metode ni, čiščenje kože je daljši procesuser posted image

clock-img

09.05.2007, 13:45

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Imam širše pore na obrazu in taka koža je avtomatično bolj nagnjena k ogrcem. Oblažiš jih s pravilno nego (ustrezna krema) in z zdravo prehrano (izogibaj se mastnii hrani, konzerviranim stvaem...) in z rednimi obiski pri kozmetičarki.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem