cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kako naj izračunam...

clock-img

17.07.2007, 20:44

clock-img

pinkiponki

pencil-img

489

...koliko bomo plačevali za vrtec, ker Taja jeseni začne hodit tja. Za Kranj nisem nikjer našla, a mi katera lahko pomaga. A mi oni pošljejo odločbo, kako to sploh izračunajo??? Meni ni nič jasno!!

Hvala za pomoč!

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

clock-img

17.07.2007, 20:50

clock-img

eya

pencil-img

4615

Tu si izračunaš, v kateri plačilni razred spadate (koliko % polne cene boste plačali). Tu pa vidiš polno ceno vrtca.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

17.07.2007, 20:53

clock-img

Snowflake

pencil-img

115

clock-img

18.07.2007, 08:07

clock-img

Pikaču

pencil-img

252

Svetujem ti, da pokličeš na občino v Kranju, na oddelek za družbene dejavnosti, kjer boš morala povedati višino dohodkov iz odločbe o dohodnini in ti bodo okvirno povedali znesek za plačilo vrtca. Lahko pa tudi pokličeš na upravo vrtca, kamor si vpisala otroka, v računodovosto, pa ti bodo isto povedali, se pravi, v kateri razred prideš in koliko boš imela za plačati.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem