writing-img

kako naj zamrznem...

clock-img

08.08.2007, 18:39

clock-img

Anonimen

... koruzo in rdečo peso?
imam ogroooomno koruze v storžih,ki jo vsi ful obožujemo (še tamala,ki ne je čisto nobene druge zelenjave in sadja) in bi si jo rada shranila kaj za kasneje.a jo lahko zamrznem že kuhano  ali surovo ali kako?user posted image
in isto z rdečo peso.po moje bi se jo dalo kuhano zamrznit,a?user posted image user posted image

clock-img

08.08.2007, 18:42

clock-img

tascha

pencil-img

482

rdečo peso jaz skuham, naribam, dam v vrečke in zamrznem. Ko jo hočmo jest, jo dam že zvečer iz skrinje, odtajano posolim, malo popopram, da še kis in olje in mjami.user posted image
Za koruzo ne bi vedla, mogoče surove, potem pa jo skuhaš, pa je.

clock-img

08.08.2007, 18:43

clock-img

Enolla

pencil-img

900

S koruzo ne bo problema - skukaj in daj (storže ali v zrnju) zamrzniti brez problema, rdeče pese pa jaz nebi zamrzovala ampak vložila (kot kisle kumare), sicer pa bi surova morala prezimiti v kakšni kleti.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

clock-img

08.08.2007, 18:46

clock-img

Anonimen

ma mi imamo radi rdečo peso kr tako,brez dodatkov.jo pojemo kr celo,kot jabolko-brez kisa,olja,soli,in tega.tiste kupljene ne jemo nikoli.zato pa sem mislila,da bi se jo dalo zamrznit. nam jo nosi en kmet in je res ful dobra,taka sladka,njami...

clock-img

08.08.2007, 23:27

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Peso jaz skuham, naribam in dam zmrznit. Ko se odtaja ima skoraj enak okus kot sveža. Nisem pa še nikoli probala cele (olupljene seveda) dat zmrznit, ampak če imate tako radi, potem najbrž ni bistvene razlike med naribano in celo.

clock-img

09.08.2007, 16:07

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Peso jaz skuham, naribam in dam zmrznit. Ko se odtaja ima skoraj enak okus kot sveža. Nisem pa še nikoli probala cele (olupljene seveda) dat zmrznit, ampak če imate tako radi, potem najbrž ni bistvene razlike med naribano in celo.

Enako!!!
Se podpišem...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem