18.02.2009, 12:53
1675
Najbrž ni mislila na začetku, tako kot nobena od nas, pa ni ratalo. Potem šele začneš mislit... Tiste, ki vam je ratalo takoj, si ne predstavljate, kaj pomeni ne ratat pol leta ali še veliko več. Zato je pa tebi takoj ratalo, ker si mlada in očitno zdrava. Sja pravim, da mladim takoj rata, če ne, je zelo verjetno kakšen problem. Naj povem, da je tudi moji mami takoj ratalo in to zelo načrtno, torej je mislila, samo je bila pač tako zelo mlada... Res je ogromna razlika do 24 let, pa med 24 in 30 , 30 in 35, ter po 35.... Psiha je šele na drugem mestu... kadar res ne najdejo prav nobenega vzroka. Ker če ne bi bilo tako, potem umetne oploditve, ki so tako zelo načrtovane, ne bi prav nikoli uspele, saj tam je vse zelo načrtovano in še kako mislijo punce po oploditvi, ali je uspelo ali ne.
18.02.2009, 13:06
Zagotovo si ne znam predstavljat, kako je, če ne uspe hitro, ampak me zato ni treba napadat. Nisem mislila nič slabega s svojim postom, saj sem napisala, da naj raje gre kar h ginekologu ... Vsekakor pa držim pesti, da bo šlo čim hitreje in po naravni poti!! Sicer pa marsikatera že od prvega meseca razmišlja, ali bo uspelo ali ne.

vem da mogoče vpliva psiha na to ,samo je pri mojih kolegicah ratalo takoj pa me zato vedno ta
tako razočara...kako naj zanosim?obstaja kaj kar povečuje plodnost oz. kako je vam vse ratalo???
in
.
pridelat po naravni poti.