IZVIRNO SPOROČILO: smrka
Ja men pa ni jasno kaj za vraga se gresta selit v to hiso, ce ga njegovi starsi ocitno ne marajo in ga nimajo za svojega!!!! Pejta dalec stran od te bajte v stanovanje kjer bosta zivela v miru!!!! Uzivajte zivljenje in nesekirajte se s tem.
Jaz mislim enako. A veš kaj sem nekoč prebrala: Ne rastejo vedno vsi sorodniki pod isto streho. To ni mišljeno dobesedno, jaz razumem to drugače: Ni nujno, da je tvoj sorodnik tudi tvoj prijatelj, je pa bolj možno, da je tvoj pravi prijatelj zrasel nekje drugje, ne pod tvojo domačo streho. Čeprav se od staršev pričakuje, da bodo stali ob tebi, to vendarle ni nujno za tvojo srečo niti niso "dolžni odstopit hiše", kot vidiš. Najboljše da sprejmeta to dejstvo in se še vidva njim odpovesta. Gradita svojo srečo na čem drugem.
Veš, vsak mir si je treba kupit nekako, nekateri z delom, drugi z denarjem, tretji s prijaznostjo, četrti.... vidva si bosta pač z denarjem. Pa pojdita v najemniško, če ne gre drugače. Pa če sta oba v službi, so stanovanja v Mb vsaj še enkrat cenejša kot v Lj., tako da bosta že nekaj skup spackala s krediti.
Aja, čist komot odnesejo vse s sabo v grob - namreč lahko prepišejo hišo na koga drugega, to ponavadi take sorte tipi tudi naredijo, tako da jaz ne bi nič računala.