writing-img

kako ne razmišljati

clock-img

01.03.2008, 14:39

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

Hojla vsem na tem portalu!!!
Tudi jaz in moj dragi sva se odločila, da bova poizkusila dobit user posted image .
Pravijo pa, da več ko razmišljaš o tem težje zanosiš. Kako naj torej ne mislim na to, da imam pravkar ovulacijo in da mogoče že ta mesec ne bom dobilauser posted image ??? Težko je razmišljat o drugih stvareh, ko pa veš, da si sprejel življenjsko pomembno odločitev, ki ti bo spremenila življenje.
Kako se ve soočate s tem? Vidim, da vas je ogromno, ki se tudi zelo obremenjujete in brskate po netu za informacijami. Mislite, da je ravno to narobe? Vso srečo vsem, ki si želite postati user posted image

clock-img

01.03.2008, 14:45

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Ne vem, kdo ti je naflancal to idejo, da je treba čim manj razmišljat o tem, če hočeš zanosit. Če bi možgani imeli to moč, da bi na ta način spočeli, potem ne vem, zakaj je toliko nosečih žensk zaradi posilstev?

Glej, človeško je razmišljat o nečem, kar si močno želiš. In nič prej ne boš zanosila, če o tem ne boš razmišljala. Prav je, da veš, kdaj so večje možnosti za zanositev. LAhko si meriš tudi bazalno temperaturo in spremljaš svoje cikluse na ta način. To ti bo svetoval tudi marsikateri ginekolog. Lahko narediš tudi kak ovulacijski test... ipd. Vse to je "dovoljeno" oz. še več - priporočljivo.

Pa da bi ti čimprej ratalo zanosit!!!

Srečno!

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

01.03.2008, 15:44

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Uršika se strinjam s tem kar je napisala Pika74.

In želim ti čimprejuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

01.03.2008, 21:37

clock-img

byanca

pencil-img

252

se popolnoma strinjam....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem