writing-img

kako obleči otroka

clock-img

13.10.2006, 14:30

clock-img

sami_y

pencil-img

103

Pozdravljene!
Upam, da to še ni blo. Mene zanima, kako naj oblečem otroka, ko gremo iz bolnice. Rodila bom konec oktobra. Pripravila sem si en body in eno tetra majčko, ene zokne in ene copatke, eno kapico ter en plišast pajecek s podplati in kapico. Takega bi dala v jajčko, ga pokrila s koco in adijo.
Problem je v tem, da sem  včeraj v trgovini vidla dojenčka, starega tri tedne, ki je bil ful oblečen, v plišast pajac + podložen plišast zimski kompletek + pokrit z debelo deko. Zdaj pa razmišljam, kaj bi jaz mogla dat zraven še kakšne štrample ali pa si nabavit kak tak debeli kompletek user posted image
Kaj pravite?

clock-img

13.10.2006, 14:33

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

Ma kaksn zimski pajacek, kaj bo pol sele pozimi. user posted image Ma glih tko ce ne se bolj nevarno je ce se otrok pregreje kokr da se malo "premrazi".
Cist dost mas pripravljen, nc komplicirat.user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

clock-img

13.10.2006, 14:37

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Čisto dovolj imaš. Bo itak samo minutko na zraku - od vrat do avta, potem pa spet v topli avto. Ne pretiravaj, ker je dojenčkom tudi vroče.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

13.10.2006, 14:38

clock-img

dix

pencil-img

897

IZVIRNO SPOROČILO: sami_y

v plišast pajac + podložen plišast zimski kompletek + pokrit z debelo deko

mama je pa imela kratke rokave?

Take bi jaz oblekla kot one oblečejo oroka in jih poslala ležat na sonce. To bi jih edino izučilo.

Pred kratkim sem jaz videla nekaj podobnega, sicer jeotrokimel 3 mesece in sred vročega dneva vsega i svašta na sebi + pleteno jopico z kapuco na glavi pol so pa z njim še sedeli na vrelem soncu. In le zakaj je bil otrok pol prehlajen? zunaj na soncu so ga imeli tako vroče oblečenega, ko so prišli v stanovanje (ki je bilo hladnejše kot je zunaj) pa so ga slekli, LOGIKA user posted image

clock-img

13.10.2006, 18:06

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

joj cist dovolj imas pripravljeno... jaz sem rodila lani konec oktobra pa je bil user posted image  na poti iz porodnisnice podobno oblecen kot imas pripravljeno...
ne skrbi za druge... ene znajo res pretiravat... se cist z dix strinjam... jaz bijih tudi tako oblekla pa na sonce postavla...

zelim ti hiter porod user posted image

clock-img

13.10.2006, 19:05

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

jst v takih dnevih svojega  žapčka oblačim za eno cotko več kot sebe...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem