cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kako obleči za spanje

clock-img

19.06.2007, 09:40

clock-img

sju

pencil-img

176

mene zanima kako oblečete vaše dojenček (moj je star 5mesecev), v tej vročini za ponoči?

Hvala!!!!!!

clock-img

19.06.2007, 09:44

clock-img

živa

pencil-img

2366

Odvisno, koliko stopinj ima v sobi. Naš ima celo noč 26 stopinj user posted image , zato ima oblečena samo bodi s kratkimi rokavi in tanke bombažne žabice. Pokrivam ga ne.

Lp,

živa

clock-img

19.06.2007, 10:01

clock-img

ally1

pencil-img

460

kot je rekla živa. Odvisno od temp. Moj je star 6,5 meseca in ga imam samo v bodiju in pokritega z rjuhco, če se pa ponoči zbudi, pa pomeni da ga zebe in ga še malo bolj pokrijem. Drugače pa smo imeli še do prejšnega tedna pižamico pa je bila skoraj vsako noč panika in prepoten je bil skoraj vsako noč. Tako da ni treba pretiravati z oblačenjem preveč, saj naši malčki kaj hitro znajo povedat da jim nekaj ni všeč.

clock-img

19.06.2007, 10:09

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Naša 6,5m sara dama ima body z dolgimi rokavi, pokrijem jo pa s pleničko po nogicah. Ampak bomo prešaltali na kratke rokave.

clock-img

19.06.2007, 12:39

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Kratka pižamica + rjuha...

clock-img

19.06.2007, 12:55

clock-img

Vilma

pencil-img

1567

Naš je star 6,5 meseca.
V sobi ima ponoči 22 stopinj.
Oblečen je v tanko pižamo z dolgimi rokavi.
Pokrit je s tanko dekico.
Sva pa midva bolj zmrzljive sorte. Ne glede na letni čas se pokrivava z istim kovtrom.

clock-img

19.06.2007, 12:59

clock-img

karamela

pencil-img

645

Bodi s kratkimi rokavi in kratke hlače bomažne in tanke. Pokrita pa je s tanko bombažno oddejo. Okno imava pa celo noč na "kip" odprto, da ni soparno in vroče.

clock-img

20.06.2007, 11:30

clock-img

Sofi

pencil-img

528

Kratka pižamica, včasih samo bodi s kratkimi rokavi, pokrit je samo po nogicah, pa še to si razbrca.

lp

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

clock-img

20.06.2007, 15:00

clock-img

Barbara.Z

pencil-img

5

naša je stara 2 meseca, oblečena v body dolgi rokav ter nogavičke in pokrita z odejico.

clock-img

20.06.2007, 15:02

clock-img

lilka

pencil-img

1380

Jaz sem ji včeraj dala prvič pižamco, ker sem jo spet preveč mela oblečeno ko sem vaše brala, kot ponavadi brez vsega spodaj, samo bom mogla dat še kovterček ven in samo z prevleko pokrit se mi zdi da ji je blo še vedno prevroče. Pižamca mi je fajn zadeva, ker je nikjer nič ne tišči v pajacku.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem