writing-img

kako obleci 10mesecnika

clock-img

13.04.2007, 15:19

clock-img

2mama

pencil-img

425

Sem rahlo zmedena in se bojim, da user posted image  prevec oblacim za ven. Ima dolge rokave body, pa tanko majcko dolgi rokav in se tanjsi pulovercek. Spodaj pa dokolenke in tanjso trenirko. Na glavici tanko kapico. Kako jih oblacite ve?
Pa se en problem. S cim jih namazati po obrazu? Imamo namrec tak vozicek, da ce ga ne obrnes proc od sonca, tolce direkt po user posted image . Saj malo soncka ne skodi, to mi je jasno, ampak jaz sem z user posted image  prekticno cele dneve zunaj, samo jest hodimo not. Sem danes v DM dobila eno kremico s faktorjem 30, ki pa je bolj misljena za zimske razmere (smucisca). Kaj svetujete?

clock-img

13.04.2007, 15:30

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

moja pupa ima 10,5 mesecev in če ima body z dolgimi rokavi, ji čez oblečem le jopčko, če je body brez rokavov pa majčko in jopčko, po 12. uri je brez jopčke, na glavi ima trakec za ušesa, pa še to ne vedno.

clock-img

13.04.2007, 15:31

clock-img

Anonimen

Jaz mojega oblečem bodi brez rokavov, majčko z dolgimi rokavi, nogavičke, hlače in čeveljčke. Na glavi noče imeti ničesar.

Mažem ga pa s kremo za sončenje od Eucerina za otroke s faktorjem 25, ker se mi 40 zdi, čisto preveč kemikalij noter. PA tudi nimava senčnika zaenkrat. Raje ga naj malo sonček posije zdaj, ko je še tak lepo, saj rabi virtaminček D. Skrivali se bomo pa poleti na 30 stopinj. user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 13.4.2007 15:32:28 >

clock-img

13.04.2007, 15:33

clock-img

2mama

pencil-img

425

Eucerin dobim verjetno v lekarni?

clock-img

13.04.2007, 15:35

clock-img

Anonimen

Ja v lekarni se ga dobi. user posted image

clock-img

13.04.2007, 15:40

clock-img

2mama

pencil-img

425

hvala punce

clock-img

13.04.2007, 22:43

clock-img

eya

pencil-img

4615

Čez dan je v tankem bodiju in tanki majčki, spodaj trenirka ali kavbojke, nogavičke.

Kremo s faktorjem pa moram še nabavit.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

14.04.2007, 21:47

clock-img

klaja

pencil-img

2423

Naša je sicer stara 9 mesecev, pa ji oblečem za ven bodi z dolgimi rokavi, tanke štunfe, zoknčke in spodnji del trenerke, na glavico pa ji dam klobuček ali pa trak. Ko se pa malo ohladi, pa ji oblečem še zgornji del trenerke. 

clock-img

14.04.2007, 21:49

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Naša user posted image  je stara 8,5 mesecev.

Zdaj, ko je toplo, ima za ven samo bodi (jaz se v kratki majici kuham), spodaj pa štumfke in trenerko.

Na glavi pa tanko kapico, če piha.

Nimam pa pojma, kako naj jo oblečem za na morje...pa kapice pa to...pri nas na morju vedno piha. A naj mamo potem vedno kapico goruser posted image

Cvetim...

clock-img

14.04.2007, 23:06

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

IZVIRNO SPOROČILO: hruska

Nimam pa pojma, kako naj jo oblečem za na morje...pa kapice pa to...pri nas na morju vedno piha. A naj mamo potem vedno kapico goruser posted image

če piha ne rabiš vedno kapice, samo kadar mrzlo piha

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem