cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kako okrasiti medenjake

clock-img

29.11.2010, 17:35

clock-img

nemrak

pencil-img

1041

Pozdravljeni!!
Včeraj smo pekle medenjake in sedaj bi jih rade malo okrasile.
Vem, da bello barvo narediš iz beljakov, sladkorja in limone.
Ampak s čim bi pa to belo barvo obrvala v rdečo, zeleno, modro....???

Hvala!!

clock-img

29.11.2010, 17:50

clock-img

norge

pencil-img

377

Lahko kupiš barve za hrano (v takih malih stekleničkah so - mislim, da Fosters Clark ali nekaj podobnega user posted image ), jih pa imajo v večjih marketih na oddelku za peko. Barv imaš pa veliko, pa lahko dodaš v vso hrano (npr. palačinke..)

clock-img

29.11.2010, 18:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.11.2010, 19:16

clock-img

blaža

pencil-img

8795

medenjake lahko okrasiš z mandlji, orehovim jedrcem, kandirano češnjo, ledom,... poglej v moj album, najbrž je kaka slikica. tam pri hiškah so medenjaki, takoj za potičko. Hišice so tudi iz medenjakov.

http://katarinak.moj-album.com/

< Sporočilo je popravil blaža -- 29.11.2010 19:17:23 >

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

29.11.2010, 20:17

clock-img

nemrak

pencil-img

1041

Blaža, super album user posted image user posted image .
Samo kako dobiš roza ledeno barvo, ali modro????

clock-img

29.11.2010, 21:39

clock-img

mini86

pencil-img

6050

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Meni so najlepši medenjaki obliti s čokolado. Potem pa lahko s sladkornim ledom narediš gor kakšne črtice, krogce..... To je še najbolj naravno. Vse tiste umetne barve so user posted image  Moje mnenje.user posted image

kako se pa nardi ta sladkorni led..sem enkrat mislm da s tem jedla piškote in jih še zdj nism pozabla samo nism vedla kako se sploh reče temuuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

29.11.2010, 21:43

clock-img

mini86

pencil-img

6050

blaža-še js sm šla mal pofirbcat te medenjake..pa me zanima kako oz prvo kje dobiš tiste mini pisane kuglce, potem s čim premažeš da se primejo-predvidevam da to nardiš ko je že piškot pečen, pa seveda s čim so une bele črtice narjene..

se mi že dela par idej za božične piškoteuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

30.11.2010, 06:55

clock-img

blaža

pencil-img

8795

V Šparu se dobita taki dve tubi v kompletu, led in pol narišeš gor in nato posuješ z pisanimi pikicami. Drugače se da led nardit iz sladkorja v prahu in limoninim ali pomarančnim sokom. S tem, da se ponavadi dela z limoninim sokom, da je snežno bel. Če želimo, da je sv. moder ali roza, dodamo malo jedilne barve. Jih majo tudi v Šparu, če jih drugje ne dobite, tiste tubice. Pisane pikice majo na več koncih. Ne vem točno kje sem kupla une okrogle, ki jaz mam dosti te zaloge doma in kupujem vse živo kar vidim, ker sem malo zasvojena z temi zadevami.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

clock-img

30.11.2010, 10:33

clock-img

mini86

pencil-img

6050

kako se pa led nardi iz cukra pa limone

clock-img

30.11.2010, 18:29

clock-img

blaža

pencil-img

8795

V sladkor v prahu dodaš malo limoninega soka. nikoli ne dodajaš vode, ker topi sladkor. točnih količin ne vem, ker delam vedno na oko. Če ne pogledaš pod kak recept, ko imajo piškoti led gor.

Steve Jobs

clock-img

01.12.2010, 11:50

clock-img

Pokora

pencil-img

1089

Blaža, lepo bi te prosila za recept za piškote pomarančna kolesa. Sem malo pobrskala tvoj album, pa sem jih tam videla.

Najlepša hvala!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem