cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kako omiliti obračanje ponoči

clock-img

31.05.2007, 20:16

clock-img

atteya

pencil-img

130

Moj mali 8 mesečnik se je začel ponoči zelo obračati na en in drugi bok in na trebuh, pa nazaj na hrbet in to obračanje je mnogokrat krivo, da se v joku zbuja. Na taveliki (2×2m) postelji preko noči potuje z ene na drugo stran (je zavarovana postelja okrog, tako da ne more pasti z njeuser posted image ).
Kako ste vi, če sem vam je to dogajalo, to omilili oziroma ustavili?

clock-img

31.05.2007, 20:39

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Bo nezaželen odgovor, a resničen. Vse mine. Še huje bo, ko bo znal vstati. Ti bo sred noči vstajal in skakal po postelji. Kakšen mesec ali dva pa bo mim.

clock-img

31.05.2007, 21:08

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ojej, TONČI. si me nasmejala. No, mi smo tudi v fazi obračanja in rotiranja v vse smeri. Stara je 6m. Sicer nimam nekega pravega nasveta, le to, da posteljne stranice dobro obloži, da bodo mehke. Naša se je ravno nekaj noči nazaj zbudila, ker se je udarila v stranico z glavo. Sem dala podloge prat.

clock-img

31.05.2007, 22:01

clock-img

darinkan

pencil-img

42

Tudi mi se pri 9. mesecih obračamo ko nori. Že čez pol uri ni več na hrbtu in z glavo na blazini. A ga kar pustim. Pojsteljico pa ima obloženo.

clock-img

31.05.2007, 22:07

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Tonči se čist nč ne strinjam s tabouser posted image , pri nam še pri 2 letih kolovrati v postli, da sploh ne vem zjutraj kje ma glavo pa kje noge...namreč parkrat na noč se obrne iz enga konca na druzga...kr neki bluzi...ne vem kdaj bo boljeuser posted image

clock-img

31.05.2007, 22:45

clock-img

sončnica13

pencil-img

1553

Saj vem, da bom mim usekala, pa vseenuser posted image . Naš 9 mesečnik pa ful mirno spi že od zmeraj-resno! Razen, če ga zobki matrajo, takrat pač spi pri nama.

Sam recepta vam pa žal ne vem povedatuser posted image

clock-img

01.06.2007, 07:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.06.2007, 08:04

clock-img

**simmy*

pencil-img

19

Naš pikec je star 11 mes. pa se že od 7 (torej že štiri mes.) naprej tako meče po pojsteljici, srčno upam da bo res minilo, ker mene začne vse boleti.

clock-img

01.06.2007, 08:20

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Daj ga v spalno vrečo(otroško). Pomaga.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

01.06.2007, 09:39

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

Sedaj, poleti? Dobro, ta teden nebi bil problem, kaj pa ko je čez dan tam 25+°C?

clock-img

01.06.2007, 09:48

clock-img

**simmy*

pencil-img

19

sej ga imam že dolgo v spalni vreči, ker se je ze kmalu zbrcal kovter dol s sebe,
zdej imam poletno pa ga ne moti da ime noge neki zmečkane spodaj, glava nekje drugje trup pa zvitouser posted image v ... nevem nevem kaj bo

clock-img

01.06.2007, 11:54

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon

Sedaj, poleti? Dobro, ta teden nebi bil problem, kaj pa ko je čez dan tam 25+°C?

Obstaja poletna (tanjša) spalna vreča in ga ne pokriješ. TO je vsa umetnostuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

01.06.2007, 12:35

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Tonči se čist nč ne strinjam s tabo , pri nam še pri 2 letih kolovrati v postli,

Ja sej moj tud še. Se zjutraj zbidi čist drugam obrnjen. Dva meseca traja, da ti tega sred noči ne porajtaš več. Da se ne zbudiš zaradi tega. Oh moj je prišel tam okoli enega leta k meni v posteljo. Sta postelji skupaj, je splezal čez in direkt men na glavo. Še dobro da še živim, ker sem se vsakič ustrašila. Sedaj pa mi da mir. On kolovrati po postelji, men pa da MIR.

clock-img

01.06.2007, 16:00

clock-img

alja01

pencil-img

226

Pa sem že misla da se dogaja samo nam, naša user posted image  se je tud pričela obračat na vse strani, tko da jo zjutri najdemo čist v drugem koncu njene posteljice, pa kr na trebuhu bi spala, pol se pa zbudi, pa godrnja. Upam da bo res minilo. Smo že misl da ma kaj  z lego posteljice, pa smo jo šli obračat (baje proti S), pa ni nič boljše.
Lp

26.11. 2006 je v najino življenje posijal sonček z imenom Alina.

clock-img

01.06.2007, 21:48

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Kaj pa naj potem jaz storim, ker je star šele 3 mesece, pa se vrti okoli svoje osi. Pojma nimam kako se mu ljubi - leži na boku, potem se pa z nogicami nekako poriva naprej, pa glavo tišči v jogi. user posted image  Na koncu ima glavo tam, kjer je imel prej noge. Vmes pa obrca vse okoli sebe.
Lahko samo rečem, da upam, da čimprej mine.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

01.06.2007, 21:50

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Ja pa še to, ga imam skoz v spalni vreči, pa pri nas to ne prepreči njegovega nočnega raziskovanja.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

03.06.2007, 18:07

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Jaz ga imam v spalni vreči pa ravno tako potuje celo noč po svoji posteljici, ker se med spanjem usede in potem nazaj uleže, nimam pa na srečo težav da bi se zaradi tega zbujal.

Edini nasvet ki ti ga lahko dam: Daj ga v svojo posteljico in ker bo mogoče omejen na man prostora, se bo sčasoma manj premetaval.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem