writing-img

kako paše....

clock-img

04.01.2005, 14:13

clock-img

leah

pencil-img

660

...ležati po dooolllgggeeeemmm času na TREBUHU!!!!:)-:)-:)-:)-

clock-img

04.01.2005, 14:21

clock-img

nita

pencil-img

848

...Jaz sem že pozabla, kak to zgleda:((:((:((

clock-img

04.01.2005, 14:29

clock-img

leah

pencil-img

660

Ne skrbi,se boš kmalu spomnila;)

clock-img

04.01.2005, 14:33

clock-img

smrček

pencil-img

699

Jaz tudi komaj čakam, da se bom še enkrat na trebuhu naspala.:bravo: Kolk časa po porodu pa traja, da se lahko vležeš na trebuh?
Irena 39t

clock-img

04.01.2005, 14:54

clock-img

pia1

pencil-img

144

jest bi tud.....

clock-img

04.01.2005, 15:11

clock-img

lidia

pencil-img

501

jaz tud sanjam o tem...sam bojda so mlekarne problem, tak da nimam ne vem kako velikih pričakovanj tako kmalu po porodu...:metulj:

clock-img

04.01.2005, 17:26

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

men pa ni več všeč, pa sem prej vedno na trebuhu spala. najbrž zaradi šivov.

clock-img

04.01.2005, 18:07

clock-img

Anonimen

Jaz sem se na trebuh ulegla že prvi dan po porodu v porodnišnici, je takooooo pasal da sem od oka zaspala :zaspan: In tudi potem, ko sva bili že doma, sem spala na trebuhu, čeprav sem dojila. Itak mleko teče, ne glede a spiš na hrbtu, na trebuhu, na glavi... :grrr:

clock-img

05.01.2005, 07:25

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jaz sem mela CR...po dveh mesecih sem prvic upala spat na trebuhu...in danes niti ne vem kako je ce imas trebuscka :)

clock-img

05.01.2005, 10:29

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

saj pika. ravno zato meni ne paše. zaradi šivov najbrž. prej sem pa tako rada na trebuhu spala. mogoče zato tudi slabo spim zadnje čase.
punce - tiste s CR - kako dolgo so vas boleli šivi? moja punči bo 5 mesecev drug teden, pa me vsake tolko še zmeraj tako boli da je za znoret. ampak občasno, ne vsak dan. sploh ne morem ugotovit zakaj. se probam ne naprezat, pa nič ne primam tam, skratka nič takega.

clock-img

05.01.2005, 10:29

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

saj pika. ravno zato meni ne paše. zaradi šivov najbrž. prej sem pa tako rada na trebuhu spala. mogoče zato tudi slabo spim zadnje čase.
punce - tiste s CR - kako dolgo so vas boleli šivi? moja punči bo 5 mesecev drug teden, pa me vsake tolko še zmeraj tako boli da je za znoret. ampak občasno, ne vsak dan. sploh ne morem ugotovit zakaj. se probam ne naprezat, pa nič ne primam tam, skratka nič takega.

clock-img

05.01.2005, 10:59

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jaz sem mela ene dva mesca tezave....zdej na mestu,kjer sem bla sivana ni vec tezav..imam pa druge,verjetno pogojene od CR...

clock-img

05.01.2005, 20:34

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Jaz bi tud, pa nimam josk kam dat. Me prevec bolijo. Kak je ze tisto glede josk? Na eno se vlezes, z drugo se pa pokrijes? :)- :)- :)-

clock-img

06.01.2005, 15:49

clock-img

BarbaraE

pencil-img

1261

Leah!! Ne mi lušte delat! Sama se že kar nekaj časa ubadam, kako v redu spati na levem boku, ki ga najbolj priporočajo. Itak da pa prakticiram še spanje na hrbtu in desnem boku, ampak ni več tako dobrega spanja. Spanje na trebuhu pa - hmmm, kaj je že to???
Očitno se na tak način pripravljam na neprespane noči, ko bo dojenček tu? :zmeden:

Vse, ki že spite oz. še spite na trebuhu, prosim, da uživate še en mal zame, a prav? :rozica:

Barbara, 28t 3/7

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem