cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kako pozdraviti prehlad v nosečnosti

clock-img

28.01.2010, 15:12

clock-img

živa

pencil-img

2366

... ker me nervira kot user posted image !!! Zamašen nos, namreč. Grlo sem nekako pomirila s propolisom. Že itak ponoči slabo spim, vsaj enkrat moram lulat, potem težko zaspim nazaj, ponoči se mi je pa zamašil še nos; sem vstala ob pol 4h in si špricala noter fiziološko, da se mi je vsaj malo odmašil, nato pa špricnila noter še otroški Operil. Saj nos sem imela potem kar odmašen, ampak me je do opoldne pekla sluznica. Danes v službi se stalno usekujem (ubogi sodelavci!) in sem, ker imam stalno suha usta, spila po mojem že več kot 3 litre vode, posledično sem vsaki dve uri na WC-ju in že čisto živčna, ker moram do jutri zaključiti en projekt (pa še žametke me tiščijo, ko sedim user posted image ).

Uf, sem tečna user posted image !

Skratka, kako naj čim hitreje pozdravim prehlad oz. za nedoločen, dooooooolg čas, lahko kar za vedno user posted image odmašim nos?

Lp,

živa

clock-img

28.01.2010, 17:04

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Hm, nč kej ekstra, veliko sadja oz. vitamina C in veliko tekočine popij. user posted image

clock-img

28.01.2010, 17:45

clock-img

novakatja

pencil-img

130

Jaz se ti pridružujem. Znorela bom s tem zamašenim nosom.
V prvi nosečnosti, ko sem bila prvič noseča v manj virusnem terminu, je bilo le za dlako boljše, ker sluznica v nosu itak nabrekne. Tako da se je treba s tem kar malo sprijazniti! Na žalost.
Sicer jaz tudi za čez noč uporabim sinčkov Operil, če se da, ne vsak dan. Sicer pa si pripravim inhalacije, uporabim fiziološko, C vitamin, za grlo pa kakšne zeliščne tablete za lizat.

clock-img

28.01.2010, 19:36

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Nos odmaši čebula, narezana in obešena poleg postelje kjer spite. 

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

28.01.2010, 20:13

clock-img

urshak

pencil-img

385

Jaz sem se ga rešila z inhalacijami. V lekarni se dobi PO HO olje. Ene 8 kapljic nakapaš v vrelo vodo in potem inhaliraš.

clock-img

30.01.2010, 10:50

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Pa s fiziološko si lahko nos spiraš kolikorkrat hočeš. Pa kakšen Lekadol +C si privošči tu pa tam, meni je G rekla, da lahko med user posted image .

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

clock-img

30.01.2010, 15:09

clock-img

naja78

pencil-img

2169

če je zelo hudo-zvečer daš pač kapljice za nos lahko otroške-operil p.
lekadol +c,tantum verde,septolete,veliko čaja,spanje.

pa vse to LAHKO vzameš.deluje samo lokalno(tabletke za grlo,pastile).operil je dovoljen sicer pa velja z njem ne pretiravati.

tako pravi Pušenjak,malo na med.over net preberi.
imaš pa 100 ljudi sto čudi-ena bo raj trpela in ne nič vzela,kot druga.
jaz se vsekakor poslužujem vsega.user posted image

clock-img

30.01.2010, 16:14

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Jaz zvečer uporabim Operil P, da vsaj spim lahko približno normalno.

clock-img

30.01.2010, 16:19

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

če je zelo hudo-zvečer daš pač kapljice za nos lahko otroške-operil p.
lekadol +c,tantum verde,septolete,veliko čaja,spanje.

Meni pa jeravno v lekarni septolete odsvetovala user posted image .

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

clock-img

30.01.2010, 18:08

clock-img

Barbara_L

pencil-img

623

Septolete ne smeš.Meni je v lekarni dala Isla moss, pa so kar pomagale. Pozdravila sem se z lekadolom, čajem, medom, pomarančami.

clock-img

30.01.2010, 19:37

clock-img

naja78

pencil-img

2169

pa kaj ve poslušate farmacevte ali G??jaz tam sploh nič ne sprašujem!!!mislim da bi user posted image bile velikrat bolj bolane, če ne bi smele nobenih drugih reči??(antibiotike,kot nujno,druga zdravila,....)user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem