writing-img

kako preveriti, ce so baterije polne

clock-img

17.06.2008, 16:03

clock-img

hrchy

pencil-img

949

Doma se mi valja kar nekaj vreck in skatlic z baterijami izmed katerih so nekatere sigurno prazne, nekatere pa se cisto polne. A katera ve ce obstaja kaksna priprava, ki preveri stanje baterije (vcasih je bilo na skatlici od baterij eno tako merilo, da si ga povezal z obema poloma in se je potem obarvalo glede na to, kako polna je bila baterija, zdaj ga pa ne najdem vec).

Hvala!

clock-img

17.06.2008, 18:29

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Ja ena fora vem da je, da če baterijo s tistim štilčkom, prisloniš na jezik in zapeče, potem je polna. Ampak jaz tega nikoli nisem hotela početi, ker me res ful zapeče.
Kaj drugega pa ne vem.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

18.06.2008, 11:50

clock-img

zabrnek

pencil-img

34

IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Ja ena fora vem da je, da če baterijo s tistim štilčkom, prisloniš na jezik in zapeče, potem je polna. Ampak jaz tega nikoli nisem hotela početi, ker me res ful zapeče.
Kaj drugega pa ne vem.

To z jezikom ni dobra tehnika, ker ne veš ali je polna ali je skoraj prazna. Js bi za to uporabil voltmeter. Takoj in natančno izveš koliko je baterija polna.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem