writing-img

kako prijavim mojga na test spermijev

clock-img

19.01.2008, 18:24

clock-img

Anonimen

a kera mogoče ve kje se to naroči, a kr pokličem na oddelek al preko mojega ginekologa prosim pomagajte vsaka informacija o tem postopku bo dobrodošla!

clock-img

19.01.2008, 18:25

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

Za spermigram ga lahko naročiš tudi pri svojem ginekologu.

clock-img

19.01.2008, 21:24

clock-img

andrej77

pencil-img

185

sicer ne vem kako je drugje, samo v ljubljani je bilo tako, da sem napotnico dobil pri svoji (splošni) zdravnici, nakar sem se naročil v Leonišču pri andrologu

postopek je popolnoma neboleč (mogoče prvi trenutek mal trpi psiha, ker prostori res niso nevem kaj-hladna kabina, notri klopca in lijak za umit roke), sam ko veš zakaj si tam, to ni noben problem

clock-img

20.01.2008, 11:12

clock-img

Darja*

pencil-img

251

po napotnico si lahko gre tudi k svojemu osebnemu zdravniku. Moj user posted image pa je spermiogram opravljal v ambulanti za neplodne v MB.

Pa veliko uspeha.

Darja

clock-img

20.01.2008, 12:23

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

A kdo ve kako je s tem v Celju? Napotnico že imava, zdaj samo ne vem kam se obrniti na pregled sperme in kako dolgo se čaka? Hvala za odgovor,

Lep pozdrav od novopečene uporabnice foruma

clock-img

20.01.2008, 13:50

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Bethany, pokličeš v laboratorij na ginekološkem oddelku in ga naročijo, pa če ti nič ne rečejo koliko dni se mora vzdržat, sama vprašaj...je pa bolj teksas za oddat spermo(kar se prostora tiče), vsaj pred dobrimi tremi leti je bilo tako, ampak se dauser posted image

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

20.01.2008, 16:54

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

Hvala za odgovor, Tinkamiška! user posted image Bom ta teden kar poklicala in preverila, upam, da ne bo treba ful dolgo čakati da prideš na vrsto. Nekje sem celo slišala, da lahko od doma prineseš vzorec. Koliko je to kaj res? In kako dolgo se mora čakati na izvide? Se še kaj spomneš teh "podrobnosti"? user posted image

clock-img

20.01.2008, 18:28

clock-img

freha

pencil-img

329

bethany kje sta dobila napotnico?

clock-img

20.01.2008, 18:43

clock-img

Taty*

pencil-img

11

Živjo! Svojega moža lahko v Ljubljani na Ginekološki kliniki  naročiš za spermiogram vsak dan, od ponedeljka do četrtka od 8.30 do 11. Pokliči na telefon 522 6184. Potrebuje pa napotnico, ki jo dobi pri svojem splošnem zdravniku. Kar korajžno, imajo tudi sobo za pare, tako da sta lahko skupaj. Lp.

clock-img

20.01.2008, 18:58

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

Freha, midva sva napotnico sicer dobila pri moževi zdravnici na onkološkem, kjer je predkratkim imel redno kontrolo, saj je dve leti nazaj prebolel raka na bezgavkah in je zdravljenje s kemoterapijo verjetno tudi pustilo kakšne posledice na plodnosti. Sicer pa jo splošni zdravnik napiše. Tako da kar k zdravniku po njo! user posted image

clock-img

20.01.2008, 19:22

clock-img

metir

pencil-img

95

bethany, v Celju je teksas  še vedno,user posted image vendar se da, čakaš približno 1 mesec. (vsaj midva sva)user posted image -rezultati pa so takoj naslednji dan. pa hitro v akcijouser posted image .

clock-img

20.01.2008, 20:55

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Bethany, mislim, da sva čakala 14 dni, da sva prišla na vrsto, potem pa 4 dni na izvide. Sem jih šla osebno iskat. Takrat se ni dalo prinest vzorca od doma, mogoče se je sedaj kej spremenilo, so se mogoče usmilili, ko pa imajo tako neprimeren prostor za oddat semenčkeuser posted image user posted image
No jst sem šla zraven in "pomagala", da je šlo malo hitreje, kaj pa vem, mogoče bi bilo pa boljše, da bi šel sam, pa je sam izrazil željo, da bi šla skupajuser posted image
Se dobro spomnim vsega, ker je bla res ena taka izkušnja, sva se oba krohotala, ko sva šla od tam, eno doživetje več sva si reklauser posted image

Ja, pa pesti za dober izviduser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

20.01.2008, 22:07

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

No, če pa je samo 14 dni do enga meseca za čakat, pa še ni tako hudo.user posted image Sem pričakovala več mesecev. Super in hvala za napotke vsem, zdaj vem kako in kje začeti. user posted image
Moj že sicer ima eno izkušnjo glede oddajanja sperme, in sicer v LJ, preden je začel s kemoterapijo so vzeli vzorec za shranit, pa je po njegovih besedah tam tud bolj tak-tak. Pa še sam je moral opraviti, ko je bilo vse tako na hitro. Tako da kakorkoli že bo tle v Celju, bo boljš ko bova lahko skupaj zrihtala. user posted image Poročam.
Lp!

clock-img

21.01.2008, 10:09

clock-img

pf

pencil-img

4436

Napotnico mu da osebni zdravnik, naroči  pa se naj na kliniki najbližji vašemu domu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem