cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kako pripravite rdečo peso za dojenčke?

clock-img

31.03.2005, 12:18

clock-img

Anonimen

mi jo namreč jemo samo v solati in pojma nimam kako naj jo naredim za mojo 8,5 mesečnico. ne bi stiskala soka, želim ji jo ponudit recimo h krompirju.

hvala za nasvete!

lp, lara

clock-img

31.03.2005, 13:20

clock-img

Anonimen

Čisto na drobno jo nasekljaj in še malo v vilicami pretlači in ponudi na žlički malo krompirja in malo pese skupaj.

clock-img

31.03.2005, 15:19

clock-img

Anonimen

evo sem pa je tamala 2 požirka nardila pol me pa gledala prov zaboden pa usta skup tišala pa delala brrr brrr :) pesa je prva stvar k je moje dete ne mara :) zanimivo :)

hvala vseen za recept :)

lp, lara

clock-img

31.03.2005, 16:32

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Jaz sem ji dala kr domačo vloženo mal manjše koščke pa je vse pojedla:bravo::bravo::bravo:

clock-img

31.03.2005, 20:08

clock-img

Anonimen

Pametna tale tvoja punčka, Lara, ker pesa je res zanič, ima čisto po zemlji okus. Zato je pa še najboljša v solati, tako je tudi meni dobra. Jaz sem mojemu stiskala sok, v začetku, pozneje da dajala kot solato, to se pravi malo okisano. Ampak je nikoi ni prav preveč maral.

clock-img

01.04.2005, 19:52

clock-img

Anonimen

ja sej men kako drgač k v solat tut ne sede. bomo pa počakal še mal da bo solate začela jest :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem