writing-img

kako se odločiti?

clock-img

26.11.2007, 16:09

clock-img

Anonimen

Stvar je sledeča.Trenutno sem zaposlena v podjetju že 7 let.So bili vzponi in padci,ampak trenutno postaja neznosno.Odkar so v vodstvo prišli novi ljudje,se je marsikaj spremenilo.Delavec,kateri je zloben(po domače povedano druge tišči v drek),Dela npr.1 leto,pa postane vodilni,tisti,kateri pa so marljivi in dajo vse od sebe pa ne dobijo šanse,da bi sploh napredovali.Saj človek bi rekel,potrpi,glavno da imaš službo,ampak vseeno je tisto v tebi močneje in močneje,čutiš da si sposoben nečesa več.Zato pač v glavi porajam misel da bi dala odpoved,bila nekaj časa doma,nato pa poiskala nekaj druga.strah me je začet kaj novega,vendar me prevzame tud misel na to.Morda pa kje drugje znajo cenit osebo,katera si to zasluži.Kaj bi storile ve?Vem,da mi bo marsikdo napisal,pa prilagodi se,ampak nevem če je sploh smiselno vztrajat tam,kjer ti ne dajo sploh nobene možnosti?hvala da ste me brale in lep dan.user posted image

clock-img

26.11.2007, 16:23

clock-img

Anonimen

anonimna imava mislim da kar podobno situacijo,samo da sem jaz zaposlena v družinski firmi.Če bi bila na tvojem mestu grem sigurno.Zato sploh ni za premišljevat,sej vem najllažje je napisati.Pri meni je največji problem katera oseba mi veliko pomeni,bi jo zelo razočarala,če bi šla,zato sem se jaz odločila še počakati par mesecev in nato povem pogoje,če se ne bodo strinjali,adijo.
Veliko lepše je hoditi v službo z veseljem kot z odporom,da ne veš kaj te čaka ko prideš na delovno mesto.
Jaz bi na tvojem mestu iskala poleg te službe,kako bolj primernejšo.ž
Pa srečno,kdor koli že si!

clock-img

26.11.2007, 16:25

clock-img

Anonimen

Če imaš finančno zaledje, go for it.

clock-img

26.11.2007, 16:26

clock-img

Anonimen

Ne bi dala odpoved, dokler ne bi imela druge službe zagotovljene.

clock-img

26.11.2007, 16:59

clock-img

daddy

pencil-img

2574

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zato pač v glavi porajam misel da bi dala odpoved,bila nekaj časa doma,nato pa poiskala nekaj druga.

Bo pametneje ostati in vmes iskati drugo službo, če je tu tako neznosno. In ko jo najdeš, daš tu odpoved in greš. Ne prej.

clock-img

26.11.2007, 17:10

clock-img

blazka

pencil-img

554

Mislim, da je najbolje, če začneš iskati novo službo čimprej. Ko jo najdeš, greš, tako kot je rekel Daddy.

Veliko sreče pri iskanju!

clock-img

26.11.2007, 19:59

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Ne bi dala odpoved, dokler ne bi imela druge službe zagotovljene.

Enako.

clock-img

26.11.2007, 20:09

clock-img

Teja N

pencil-img

559

Tako je. Nikoli ne veš, lahko jo najdeš hitro, lahko pa traja kar nekaj časa. Zato potrpi tam, dokler je ne najdeš, iskat jo pa začni kar hitro.

Vem kako je po določenem času oditi, jaz sem v svoji prvi službi ostala 10 let in mi je bilo kar težko iti in strah, kako bo v novi službi, pa potem ugotoviš, da ni noben bav bav.
Zato kar pogumno, začni prošnje pisat.

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

clock-img

26.11.2007, 21:01

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Sama sem bila na podobnem kot ti. Začela sem iskati novo službo. Ko sem jo našla sem dala odpoved.

Sicer sem hotela dati odpoved že prej, ampak si nisem mogla privoščiti, da bi bila brez dohodka. Če bi pa lahko bila, verjemi, da ne bi za sekundo premišljevala o tem kdaj dam odpoved.

clock-img

26.11.2007, 21:55

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zato pač v glavi porajam misel da bi dala odpoved,bila nekaj časa doma,nato pa poiskala nekaj druga.

Bo pametneje ostati in vmes iskati drugo službo, če je tu tako neznosno. In ko jo najdeš, daš tu odpoved in greš. Ne prej.

Jaz bi naredila tako.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem