cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kako se polni piščanec z zelenjavo?

clock-img

24.05.2008, 23:45

clock-img

Martina27

pencil-img

551

Pozdravček. Jaz bi pa za nedeljsko kosilo naredila pečenega piščančka. Zelo rada bi ga nafilala z zelenjavo ali pa z čim drugim. Mi lahko katera pove oz napiše postopek kako se to naredi.
Hvala ze vnaprej in lahko noč!

13.06.2009- BOM POSTALA GOSPA!

clock-img

25.05.2008, 08:19

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

Jutro,

jaz ga napolnem s kruhom, jajci in slanino.
Postopek: na olju prepražim eno veliko čebulo in malo pršuta ali slanine ali pač kaj podobnega; v skledo nadrobim kruh, mu dodam 2jajci in mešanico s čebulo ter svež peteršilj; dobro premešaš in narediš kroglice ter napolneš piščanca; na koncu mu ritko zašijem s sukancem, da ne pade nadev ven.

Dober tek,

clock-img

25.05.2008, 09:02

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Jutro,

jaz ga napolnem s kruhom, jajci in slanino.
Postopek: na olju prepražim eno veliko čebulo in malo pršuta ali slanine ali pač kaj podobnega; v skledo nadrobim kruh, mu dodam 2jajci in mešanico s čebulo ter svež peteršilj; dobro premešaš in narediš kroglice ter napolneš piščanca; na koncu mu ritko zašijem s sukancem, da ne pade nadev ven.

Dober tek,

Jaz tudi tako delam, le da še k čebuli prepražim česen, pa dam samo 1 jajce in malo mleka. Piščanca pa nafilam v luknjo in še  pod kožo na prsih, ter še tam ko so bedrce. Koža je potem ful bolj hrustljava. Rite ne šivam, ker mi nikoli nič ven ne padeuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 25.5.2008 9:03:30 >

clock-img

25.05.2008, 10:35

clock-img

noe

pencil-img

982

Jaz naredim isto, le da dodam še mal kisle smetane v filo.Lahko pa že v to filo daš zelenjavo, gobe, men je ful všeč če je mal malancana not.

< Sporočilo je popravil noe -- 25.5.2008 10:36:08 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem