writing-img

kako se znebiti stresa

clock-img

23.11.2009, 22:17

clock-img

pinkiponki

pencil-img

489

Prejle sm prebirala temo, kako je stres škodljiv.....itak da je, samo me zanima, kako se vi stresu izognete oz ga premagate?

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

clock-img

23.11.2009, 22:22

clock-img

mehurcki

pencil-img

5

Grem na sprehod s punčko. Ona gre s kolesom ali pa s skirojem,jaz tečem ob njej, tako da kmalu pozabim na vse.

Ko še nisem imela otroka, sem hodila peš iz službe domov. Po pol ure počasnega sprehoda sem prišla domov brez problemov iz službe.

clock-img

24.11.2009, 10:11

clock-img

sju

pencil-img

176

odvisno
pod kakšnim stresom pa si?
skrbi imamo itak vsi...če pa to mejina že na boleznsko stanje si pa pač pošičšeš lahko pomoč

lp

clock-img

24.11.2009, 21:21

clock-img

pinkiponki

pencil-img

489

ne, čist tko me je zanimal, ravno zato, ker smo pomoje vsi pod stresom in si vsak na svoj način pomaga, pa sem želela slišati še kakšen način ,ki ga mogoče ne poznam in pomaga. Drugače mam pa tri čudovite otročke, ki me znajo neizmerno pomiriti, (včasih pa tudi razjeziti, normalno,hihi) pa fletnega moža, ki me tudi zna umiriti,hihi.
Čim manj stresa za vse!

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

clock-img

27.11.2009, 13:05

clock-img

Sofi

pencil-img

528

Avtogeni trening

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

clock-img

27.11.2009, 13:15

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Jaz vžgem MTV in pol damo muziko na glas, ta malega( 19 mes) dvignem z eno roko v naročje, drugega pa primem za roko( 6 let) in noro plešemo po dnevni, da se vse trese, ker mamo lesen pod.user posted image

Totalno se zdivjamo, se smejemo in neizmerno uživamo. Plešemo na vse mjožne načine in si res damo duška.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

30.11.2009, 14:30

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Naredim isto kot Blaža,tok da ni čudno da moja 16 mesečna pupa pleše na vsako musko kjer koli pač smouser posted image user posted image user posted image

Ela čebela

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem