writing-img

kako sem žalostna

clock-img

16.08.2009, 13:23

clock-img

Anonimen

Dolgo časa že delava na otročku in v petek po 11 dnevni zamudi tečke delam test,ki je lepo pokazal plusek.Vem prekmalu sva se veselila,saj je danes nastopila krvavitev in očitno je šla nosečnost po zlu.Jutri grem do G.Tako mi je hudouser posted image

clock-img

16.08.2009, 13:25

clock-img

nincrli

pencil-img

1636

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

clock-img

16.08.2009, 13:52

clock-img

buči

pencil-img

4367

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

clock-img

16.08.2009, 14:16

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

Pa veliko krvaviš in ali te kaj boli,ali je to bolj švoh.Ker jaz sem imela tudi stalno prisotne te krvavitve in se je potem kasneje tudi umirilo:Imela pa sem tudi ene tablete(sedaj ne vem kako se rečejo),.

clock-img

16.08.2009, 19:54

clock-img

azik

pencil-img

149

Ne zgubi upanja ,bo boljše.

clock-img

16.08.2009, 21:26

clock-img

Anonimen

user posted image

saj bo! samo ne obupat!
user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.08.2009, 21:35

clock-img

hedviga

pencil-img

1979

Pupa, ne obupaj! Morda pa le ni šla po zlu...včasih se tudi to zgodi. Če pa to pot ni šlo, pa verjemi da enkrat bo,zagotovo!

Špelca in Mihec 9.2.2009

clock-img

16.08.2009, 22:32

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Dolgo časa že delava na otročku in v petek po 11 dnevni zamudi tečke delam test,ki je lepo pokazal plusek.Vem prekmalu sva se veselila,saj je danes nastopila krvavitev in očitno je šla nosečnost po zlu.Jutri grem do G.Tako mi je hudouser posted image

krvavitve so normalne v zgodnji nosečnosti....pušenjak ti bo isto povedal....ne takoj negativno gledat...ja sej vem, vidiš kri in misliš konec...samo dokler ne boš prišla do ultrazvoka ne moreš trdit ne eno ne drugo....zato pejdi magari na urgenco, da te pgreledajo pod ultrazvokom in misli pozitivno....

držim pestiuser posted image

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

clock-img

16.08.2009, 22:50

clock-img

Mavrica32

pencil-img

109

Oj,
jaz bi šla namesto tebe tudi takoj na urgenco. Morda se da še kaj rešiti.
Ene ženske menda itak celo nosečnost malce krvavijo.
Kljub večkratni smoli in tokratnem mazolju pred tednom, in ker imam jutri rok menstre...pa nekam kaplicam še vedno upam.... da je to le vgnezdna rahla krvavitev... čeprav mi plusek na testu ne bo nič pomenil....ampak šele lep ultrazvok.....
drži se..... upam, da bo vse vredu....
user posted image user posted image

clock-img

16.08.2009, 23:06

clock-img

tropical

pencil-img

2079

Jaz bi tud šla na urgenco še danes.  Drži se!!!

clock-img

16.08.2009, 23:13

clock-img

Anonimen

Anonima, sicer si želim, da pri tebi ne bo tako... ampak pri meni se je zgodilo leto in pol nazaj isto. Plusek, potem pa se mi 1x sredi noči samo ulije. Odšla do G, kjer smo spremljali hormon ßhcg, ki je žal samo še padal, krvavitve pa ni bilo več, le rahli rjavi izcedki sem pa tja. Na srečo se je izčistilo vse samo od sebe, sem pa naslednjo M ali karkoli je pač že to bilo dobila čez 14 dni?! No, danes v svoji posteljici mirno spi najina še ne 6 mesečna hči. user posted image Drži se in NIKOLI ne obupaj.

clock-img

17.08.2009, 00:25

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Ne obupaj prehitro in misli pozitivno. pa srečno.user posted image

clock-img

17.08.2009, 06:11

clock-img

tassi1

pencil-img

1061

user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

clock-img

17.08.2009, 08:30

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Jaz sem krvavela v obeh nosečnostih. Obakrat tudi že v zelo zgodnji nosečnosti. Čimprej pojdi do zdravnika. Pri meni se je obakrat končalo srečno. Naj ti bo to upanje. user posted image Lahko se mi javiš tudi na ZS, če želiš.

clock-img

17.08.2009, 13:12

clock-img

beaglekriss

pencil-img

44

user posted image
Ne obupat! Srečno!
user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem