writing-img

kako spati?

clock-img

02.02.2011, 14:24

clock-img

Anonimen

...Kako najlazje spite in kje je bolj priporocljivo spati?Je res za plod najboljse na levem boku?Meni namrec zadnje case noben polozaj ne ustreza!user posted image

clock-img

02.02.2011, 14:26

clock-img

Anonimen

Spiš kako ti paše,lahko na trebuhu,na hrbtu  ,na boku.Celo na glavi  user posted image   malo šale

clock-img

02.02.2011, 19:15

clock-img

bubu_bibi

pencil-img

611

Priporočeni položaj za nosečnice (iz prve pomoči) je res na levem boku. Samo, če vse poteka ok in ti je udobno npr. na trebuhu ali kakorkoli, pač spi tako, da je tebi fajn!

Pričakala sva! :)

clock-img

02.02.2011, 20:14

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Do 6 meseca sem spala najraje na trebuhu, potem pa kakor je naneslo - na bokih in hrbtu.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

02.02.2011, 20:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.02.2011, 22:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.02.2011, 09:31

clock-img

matejast

pencil-img

95

Najrajš bi na trebuhu, ampak imam filing, da me kar nekaj tišči oz. psihološko verjetno, da ni dobro za otroka, zato poskušam na boku. Sem pa že prebrala v knjigah, da ni dobro če spiš na hrbtu, ker se tako pritiska na ne vem katero žilo in otrok ne dobi dovolj kisika. Tako, da na hrbtu po moje ni dobro.

clock-img

04.02.2011, 14:50

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Skoraj celo nosečnost sem spala na levem boku, ker mi je najbolj pasalo (še zdaj mi, pa je mali  star 5.let).
Na hrbtu zadnja dva meseca sploh nisem mogla spati, ker sem tako težko dihala, še moj se mi je smejal, ker sem skoraj hrgolila namesto normalno dihala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem